„E beat mort, vrea să îmi intre în cap”. Becker îl apără pe Djokovic, după episodul neplăcut de joi – Eurosport RO

  1. „E beat mort, vrea să îmi intre în cap”. Becker îl apără pe Djokovic, după episodul neplăcut de joi  Eurosport RO
  2. Novak Djokovic recunoaște pentru prima dată că problemele sale de sănătate sunt majore și este…  Prosport
  3. ”E beat de nu mai știe de el!”. Novak Djokovic s-a certat cu arbitrul în timpul meciului  DigiSport
  4. Novak Djokovic, nervi la Australian Open: a mers direct la arbitru și i-a cerut să-l dea afară din arenă: „E c  Gazeta Sporturilor
  5. O nouă izbucnire nervoasă a lui Novak Djokovici. Ce i-a reproșat arbitrului  Adevărul
  6. Vedeți vizualizarea În detaliu în Știri Google
Home » „E beat mort, vrea să îmi intre în cap”. Becker îl apără pe Djokovic, după episodul neplăcut de joi – Eurosport RO
Novak Djokovic este chinuit de o accidentare la Australian Open, dar chiar și așa s-a calificat fără mari probleme în turul 3, după o victorie în 4 seturi în fața francezului Enzo Couacaud.

Primit impecabil în Australia, Nole a avut parte de un fan ostil în partida de azi, care se pare că băuse cu un pahar prea mult.

E beat mort. Mă provoacă de la primul schimb de mingi. Nu e aici ca să se uite la tenis. Vrea doar să îmi intre în cap. Ce ai de gând să faci? Nu s-a întâmplat o dată, ci de 50 de ori. Ce ai de gând să faci?”, l-a întrebat Djokovic pe arbitrul de scaun.

Australian OpenMartina Navratilova, „cu tunurile” pe Djokovic la Australian Open: „Cineva tot trebuie să-l bată!”ACUM O ORĂ

În cele din urmă, demersul lui Nole a avut efectul scontat, iar suporterul turbulent, împreună cu câțiva prieteni destul de distrați și ei, au părăsit arena Rod Laver.

Djokovic, sătul de un fan care îl provoca

Becker face scut în jurul lui Djokovic

Boris Becker, fost antrenor al lui Djokovic, crede că sportivii nu ar trebui să ajungă în poziția sârbului, de a cere ei arbitrilor să fie tratați cu respect. Arbitrul de scaun avusese destule ocazii să vadă că fanul acela îl afecta, prin comportamentul său, pe fostul lider mondial, astfel că măsura de a-l scoate din stadion trebuia luată mult mai devreme.

Pot să îl înțeleg pe Novak. Dacă unul sau mai mulți fani amețiți te huiduie sau fluieră, atunci arbitrul trebuie să intervină. Pentru că e limpede că Djokovic nu se mai putea concentra eșa cum era nevoie. Îmi plac fanii gălăgioși, care aduc emoție și pasiune în arenele de tenis, dar aici e vorba de altceva. Persoanele care consumă alcool și nu știu să se cenzureze nu au ce căuta la un meci„, a spus Becker pentru Eurosport.

Nole încearcă la Melbourne să egaleze recordul de 22 de titluri de Mare Şlem deţinut de Rafael Nadal, care a fost eliminat miercuri în turul secund de americanul Mackenzie McDonald (6-4, 6-4, 7-5), după ce s-a accidentat la şoldul stâng.

Djokovic, care a fost împiedicat anul trecut să joace la Australian Open din cauza refuzului de a se vaccina contra Covid-19, îl va înfrunta pe bulgarul Grigor Dimitrov (28 ATP) pentru un loc în optimile de finală.

Australian Open se vede în perioada 16 – 29 ianuarie 2023 în direct pe canalele Eurosport, dar și pe aplicația Eurosport (Android și iOS). În plus, în aplicația Eurosport aveți acces la cele mai noi articole, știri și analize ale celor mai importante evenimente.

Australian OpenCe turnee ratează Rafael Nadal după accidentarea la șold. Când și unde ar putea reveni pe terenACUM O ORĂAustralian OpenNovak Djokovic are posibilitatea retragerii de la Australian Open: „Am două opțiuni, am ales deja”ACUM 2 ORE

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

© Copyright 2023 ioanaforjudge.com