Vlad Iacob aduce lămuriri după tensiunile de la Dinamo. Ce spune de plecarea lui Ovidiu Burcă – DigiSport

  1. Vlad Iacob aduce lămuriri după tensiunile de la Dinamo. Ce spune de plecarea lui Ovidiu Burcă  DigiSport
  2. Grevă la Dinamo! Ovidiu Burcă vrea să plece | PROSPORT NEWS  ProSport
  3. E supărare mare la Dinamo! Burcă nu s-a mai prezentat la antrenamente » Reacția antrenorului, la ieșirea din ș  Gazeta Sporturilor
  4. Cutremur la Dinamo! Cei 5 jucători care au inițiat greva sunt dați afară, iar soarta…  Prosport
  5. Ruptură totală la Dinamo » Zăvăleanu și Vlad Iacob nu se mai înțeleg deloc! GSP a aflat de unde a pornit confl  Gazeta Sporturilor
  6. Vedeți vizualizarea În detaliu în Știri Google
Home » Vlad Iacob aduce lămuriri după tensiunile de la Dinamo. Ce spune de plecarea lui Ovidiu Burcă – DigiSport

  • Premier League: Cr. PalaceMan. United, miercuri, 22:00, DGS 1

  • Cupa Spaniei: LevanteAtletico, miercuri, 22:00, DGS 2

Tensiunile au crescut în ultimele zile, asta după ce jucătorii au făcut grevă din cauza restanțelor financiare.

Vlad Iacob, despre situația de la Dinamo

Chestionat cu privire situația lui Ovidiu Burcă, cel care ar vrea să demisioneze, oficialul lui Dinamo a evitat să dea un răspuns concret.

„Eu nu spun că lucrurile sunt perfecte, dar situația nu este nici pe departe atât de gravă cum este la 4 sau 5 cluburi din Liga 1. Le-am explicat jucătorilor că nu există un investitor și că doar suporterii bagă bani. Când avem bani, aceștia se duc către jucători.

Trebuie să înțeleagă și ei când situația este dificilă. Nu pot forța mâna cuiva prin astfel de gesturi. Am încredere că voi remedia situația în cel mai scurt timp. În momentul în care o să fie ceva cert o să anunț. Am încredere că o să găsim cele mai bune soluții (n.r. împreună cu Răzvan Zăvăleanu).

Sper ca Ovidiu Burcă și sunt convins că o să rămână. O să vedem, momentan nu am noutăți. Dinamo are nevoie de liniște, trebuie să ne vedem de lucrurile în plan sportiv. Au fost discuții, au fost oameni interesați, nu vreau să mai vorbesc despre asta.

Nu mai comentez situația juridică. În momentul în care clubul o să aibă ceva oficial o să spunem”, a spus Vlad Iacob, la Fotbal Club.

Fotbaliștii pregătiți de Ovidiu Burcă au făcut „grevă” luni, când au refuzat să se antreneze, iar tehnicianul a fost extrem de nemulțumit de toată situația.

Dinamo s-ar putea despărți de 5 jucători în această iarnă

Se pare că acesta chiar a luat în calcul să-și prezinte demisia, chiar dacă în urmă cu doar câteva zile excludea acest lucru.

O ședință la care a participat alături de Răzvan Zăvăleanu și Vlad Iacob l-a oprit pe Ovidiu Burcă din a lua această decizie drastică, dar se pare că antrenorul vrea măsuri luate de conducerea clubului pentru a evita situațiile neplăcute pe viitor, notează Sport.ro.

Concret, se pare că fotbaliștii considerați responsabili pentru „grevă” vor fi puși pe liber de Dinamo. Marius Tomozei, Alin Dudea, Ștefan Fara, Bogdan Gavrilă și Vasile Buhăescu sunt jucătorii de care Ovidiu Burcă vrea să scape.

Singurul nume de pe această listă care a evoluat constant și a avut o contribuție este Vasile Buhăescu, care a înscris de 3 ori în 16 de partide.

Etichete: ovidiu burca , administrator special , vlad iacob


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

© Copyright 2023 ioanaforjudge.com