Viorel Moldovan, revoltat de starea terenurilor de la Ploiești, Arad și Cluj-Napoca: „Parcă ne întoarcem în tr – Gazeta Sporturilor

  1. Viorel Moldovan, revoltat de starea terenurilor de la Ploiești, Arad și Cluj-Napoca: „Parcă ne întoarcem în tr  Gazeta Sporturilor
  2. „Ne întoarcem în trecut, undeva la începutul anilor 90”. Viorel Moldovan, reacție dură despre starea gazoan…  SPORT.RO
  3. Vedeți vizualizarea În detaliu în Știri Google
Home » Viorel Moldovan, revoltat de starea terenurilor de la Ploiești, Arad și Cluj-Napoca: „Parcă ne întoarcem în tr – Gazeta Sporturilor

Articol de Vlad Roșu – Publicat duminica, 29 ianuarie 2023, 08:40 / Actualizat duminica, 29 ianuarie 2023 09:06

Viorel Moldovan ( 50 de ani), fost mare atacant al echipei naționale, s-a arătat indignat de starea terenurilor de la Ploiești, Arad și Cluj-Napoca, acolo unde suprafețele de joc au arătat îngrozitor. 

Viorel Moldovan i-a arătat cu degetul pe îngrijitorii terenurilor, despre care a spus că nu își dau interesul. 

HERMANNSTADT Hermannstadt ar putea face un nou transfer » Jucătorul e liber de contract

Viorel Moldovan: „Parcă ne întoarcem în trecut, la începutul anilor ’90”

Viorel Moldovan a vorbit mai întâi despre gazonul de pe arena „Ilie Oană” din Ploiești. 

„Parcă ne întoarcem în trecut, undeva la începutul anilor 90, când se juca fotbalul în astfel de condiţii execrabile. O mare ruşine din acest punct de vedere, vis a vis de cei care au în administraţie stadioanele. 

Nu se ocupă de ele, toate au probleme cu drenajul, nu sunt făcute cum trebuie. Arată deplorabil suprafaţa de joc, nu am mai văzut demult. 

Cum a plouat puţin, au probleme şi se joacă în condiţii mizerabile”, a declarat Viorel Moldovan, la Orange Sport. 

Viorel Moldovan: „La Ploieşti, la Arad, la Cluj vorbim de terenuri prost făcute”

„La Ploieşti, la Arad, la Cluj vorbim de terenuri prost făcute. Nu se implică, nu îi interesează. Nu vorbim despre terenuri îngheţate. 

Nu sunt făcute ca lumea, nu au drenaj. După aceea, putem vorbi despre instalaţia de încălzire, care la unele cluburi merge de când începe iarna. A fost de ajuns să ajungă să arate aşa”, a mai spus fostul fotbalist, potrivit sursei citate. 

Cum a arătat gazonul de pe stadionul din Ploiești

Stadionul din Ploiești a arătat sâmbătă, la meciul dintre Petrolul și Chindia, brăzdat de dâre de noroi și pe alocuri presărat cu bălți. 

Cum ninsoarea a continuat să cadă, îngrijitorii arenei au apelat la mătură și găleata cu var la pauză, pentru a trasa liniile de la careul de 16 metri, șterse după jocul din prima parte. 

Terenul de la Arad a arătat și el execrabil 

Gazonul a arătat foarte rău și la meciul disputat tot sâmbătă, la Arad, între UTA și CS Mioveni. Terenul era plin cu găuri și pete de noroi. 

Gazonul de pe Cluj Arena, la fel de prost 

Nici iarba de pe Cluj Arena nu s-a prezentat mai bine. Gazonul a fost impracticabil, mingea mai degrabă aluneca decât să sară. Până și jucătorii Universității s-au plâns de acest lucru la finalul meciului. 

Citește și: 

Florin Răducioiu, discurs dur de față cu Gică Popescu, preşedintele Farului: „Am văzut limitele echipei lui Gică Hagi”

Gică Popescu atacă frontal Rapidul: „Am înțeles, e an centenar, dar nu așa! Dumnezeule, ajunge! E sfidare” + susținut de Petrescu și Răducioiu

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

© Copyright 2023 ioanaforjudge.com