Un porc l-a ucis pe măcelarul care urma să-l sacrifice în abator – Digi24

  1. Un porc l-a ucis pe măcelarul care urma să-l sacrifice în abator  Digi24
  2. Un măcelar a fost ucis de porcul pe care voia să-l sacrifice. Totul s-a întâmplat după ce a împușcat an  STIRILEPROTV.RO
  3. Vedeți vizualizarea În detaliu în Știri Google
Home » Un porc l-a ucis pe măcelarul care urma să-l sacrifice în abator – Digi24

Un măcelar a fost ucis într-un abator din Hong Kong chiar de către porcul pe care urma să-l sacrifice, informează CNN, care citează un comunicat al poliției locale.

Măcelarul, în vârstă de 61 de ani, lucra la un abator aflat la periferia nordică a orașului. Bărbatul a împușcat mai întâi porcul cu un dispozitiv electric de asomare, pentru a-l paraliza.

Porcul și-a revenit brusc și a început să se zbată. Bărbatul a fost trântit la pământ și, în cădere, și-a provocat o rană de 40 de centimetri chiar cu satârul cu care urma să sacrifice animalul.

Un alt angajat al abatorului l-a găsit pe măcelar în stare de inconștiență, cu satârul în mână și cu o rană la piciorul său stâng, conform poliției.

Bărbatul a fost dus la spital dar medicii nu au mai reșit să-l savleze.

Departamentul local de Muncă din Hong Kong și-a exprimat regretul pentru cele întâmplate și a precizat că a declanșat o anchetă referitoare la moartea măcelarului. Poliția a precizat că, pentru moment, cauza morții nu a fost stabilită.

Editor : M.L.

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

© Copyright 2023 ioanaforjudge.com