Ultimatum de la Gigi Becali pentru Zaglebie Lubin: ce sumă trebuie să achite imediat pentru… – Prosport

  1. Ultimatum de la Gigi Becali pentru Zaglebie Lubin: ce sumă trebuie să achite imediat pentru…  Prosport
  2. Andrei Vlad pleacă de la FCSB. Clubul din străinătate cu care negociază Gigi Becali | PROSPORT NEWS  ProSport
  3. Ilie Dumitrescu, impresionat de un jucător de la FCSB: „E un exemplu pentru mine!”…  SPORT.RO
  4. Transfer bombă: Andrei Vlad pleacă de la FCSB în Polonia! Toate detaliile negocierilor dintre Gigi…  Prosport
  5. FCSB l-ar putea vinde în Polonia pe „Messi al portarilor” / Suma cerută de Gigi Becali  sport.hotnews.ro
  6. Vedeți vizualizarea În detaliu în Știri Google
Home » Ultimatum de la Gigi Becali pentru Zaglebie Lubin: ce sumă trebuie să achite imediat pentru… – Prosport

ProSport a anunțat în exclusivitate că Andrei Vlad este la un pas să plece de la FCSB în Polonia, la unul dintre cluburile importante din prima divizie.

Ultimatum de la Gigi Becali pentru Zaglebie Lubin: ce sumă trebuie să achite imediat pentru a-l transfera pe Andrei Vlad de la FCSB!

ProSport a aflat numele echipei care vrea să îl transfere pe Andrei Vlad: este vorba despre Zaglebie Lubin, locul 15 din Polonia.

Gigi Becali le solicită oficialilor echipei din Estraklasa să achite pe loc 700.000 de euro pentru transferul definitiv al portarului, refuzând un împrumut până în vară cu opțiune de cumpărare, așa cum aceștia și-ar dori.

Odată cu plecarea în campionatul Poloniei, salariul lui Andrei Vlad va crește. De la 14.000 de euro lunar cât lua la FCSB, remunerația lui „Messi al portarilor” va ajunge la 15.000 de euro pe lună.

Andrei Vlad vrea să apere din nou!

Chiar dacă diferența salarială nu e foarte mare, Andrei Vlad vrea și el să plece de la FCSB pentru a reveni pe teren ca titular. Își dorește să prindă buturile polonezilor, urmând apoi să devină o variantă și pentru echipa națională a României pentru care a prins deja un meci în mandatul lui Mirel Rădoi

Andrei Vlad pierduse poarta celor de la FCSB, iar sezonul 2022-2023 a început cu Ștefan Târnovanu între buturile roș-albaștrilor. Vlad a stat mai mult pe bancă, iar la finalul anului trecut a revenit în primul „11”. De această dată Vlad n-a mai gafa și chiar a avut evoluții apreciate de oamenii de fotbal din Liga 1, dar și de conducerea echipei.

După cantonamentul din Antalya, Mihai Pintilii a stabilit cu cine va continua titular sezonul în 2023 și a avut de ales dintre Ștefan Târnovanu și Andrei Vlad. Primul a avut câștig de cauză, după ce pierduse echipe în urma unei accidentări.

Cine este Zaglebie Lubin

Zaglebie Lubin ocupă locul 15 în prima ligă din Polonia și n-a mai câștigat un meci oficial din 1 octombrie 2022, când câștiga în deplasare cu Gornik Zabrze. De atunci au urmat alte șapte partide oficiale, dintre care în șase Zaglebie a pierdut, iar într-un alt meci a remizat.

Zaglebie Lubin are două titluri de campioană în Polonia, în sezoanele 1990-1991 și 2006-2007. În plus, Zaglebie și-a trecut în palmares și o Supercupă a Poloniei în anul 2007.

Joacă fotbal de la vârsta de 7 ani și știe cam toate secretele acestui sport, mai ales când vine vorba despre defensiva unei echipe. Datorită iubirii față de „sportul rege” a decis să se dedice în totalitate acestuia și a luat drumul jurnalismului sportiv. În urma studiilor superioare … citește mai mult

Fotbalul este viața lui. Actualul Redactor-șef al ProSport s-a îndrăgostit de Sportul Rege pe vremea Generației de Aur și a jucat, el însuși, la nivel de juniori, pentru formațiile de Liga 1 Rocar și FC Național mai bine de 11 ani. A absolvit Colegiul Național Tudor Vianu, dar pasiunea … citește mai mult

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

© Copyright 2023 ioanaforjudge.com