Sorana Cîrstea e în semifinale la Miami Open după ce a învins-o pe Arina Sabalenka, numărul 2 mondial – Digi24

  1. Sorana Cîrstea e în semifinale la Miami Open după ce a învins-o pe Arina Sabalenka, numărul 2 mondial  Digi24
  2. Reporterul american i-a transmis două cuvinte în românește, iar Sorana Cîrstea a izbucnit imediat în râs  DigiSport
  3. Victoria carierei: Sorana Cîrstea e în semifinalele turneului de la Miami! Aryna Sabalenka nu a avut nicio șan  Gazeta Sporturilor
  4. Sorana Cîrstea a dat lovitura! Câți bani a câștigat după calificarea în semifinalele turneului WTA de la Miami  DigiSport
  5. Sorana Cîrstea, urcare de 33 de locuri în clasamentul WTA! Câte puncte și câți bani a primit după calificarea  Gazeta Sporturilor
  6. Vedeți vizualizarea În detaliu în Știri Google
Home » Sorana Cîrstea e în semifinale la Miami Open după ce a învins-o pe Arina Sabalenka, numărul 2 mondial – Digi24

Jucătoarea română de tenis Sorana Cîrstea s-a calificat, miercuri, în semifinalele turneului WTA 1.000 de la Miami (Florida), dotat cu premii totale de 8,8 milioane de dolari, după ce a învins-o pe belarusa Arina Sabalenka, numărul doi mondial, cu 6-4, 6-4.

Jucătoarea română de tenis Sorana Cîrstea s-a calificat, miercuri, în semifinalele turneului WTA 1.000 de la Miami (Florida), dotat cu premii totale de 8,8 milioane de dolari, după ce a învins-o pe belarusa Arina Sabalenka, numărul doi mondial, cu 6-4, 6-4.

Sorana Cîrstea (32 ani, 74 WTA) a obţinut o victorie spectaculoasă, cea mai importantă a carierei, după o oră şi 25 de minute.

Pentru româncă este a doua semifinală pe care o atinge la un turneu WTA 1.000, după ce în urmă cu zece ani (2013) ajungea în finala turneului de la Toronto.

Sfertfinalistă la Indian Wells, Cîrstea s-a impus în faţa campioanei de la Australian Open în două seturi, pe care le-a controlat în cea mai mare parte a timpului. Românca a început cu break, dar a fost egalată, 4-4, pentru ca imediat să câştige din nou contra serviciului, iar apoi să se impună cu 6-4 în primul set. Cîrstea a început cu break şi setul secund, a avut 2-0, dar apoi a pierdut trei ghemuri consecutive. La 3-3, Sorana a reuşit un nou break şi a fructificat acest avantaj, câştigând setul cu 6-4.

Fiecare jucătoare a totalizat 7 aşi, Cîrstea a făcut două duble greşeli, iar Sabalenka 6.

Acesta a fost primul duel dintre cele două, Sabalenka venind după 20 de victorii în 22 de partide în 2023. La Miami Open, Cîrstea nu a pierdut niciun set până acum, eliminându-le pe rând pe Fernanda Contreras Gomez (Mexic), Caroline Garcia (Franţa, numărul patru mondial), Karolina Muchova (Cehia), Marketa Vondrousova (Cehia) şi Arina Sabalenka (Belarus, numărul doi mondial), potrivit Agerpres.

Cîrstea şi-a asigurat un cec de 352.635 de dolari şi 390 de puncte WTA, iar în penultimul act o va înfrunta pe învingătoarea dintre cehoaica Petra Kvitova şi rusoaica Ekaterina Alexandrova.

Editor : Liviu Cojan

Source: digi24.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

© Copyright 2023 ioanaforjudge.com