Samsung – Se cunosc deja caracteristicile tehnice a două dintre cele trei smartphone-uri din seria Galaxy S23 – Profit.ro

  1. Samsung – Se cunosc deja caracteristicile tehnice a două dintre cele trei smartphone-uri din seria Galaxy S23  Profit.ro
  2. Cât vor costa noile flagship-uri Samsung Galaxy S23 în Europa Sumele de comercializare au fost dezvăluite înaintea lansării din 1 februarie  Mobilissimo.ro
  3. Lista cu specificații Galaxy S23, S23 Ultra și S23 Plus, publicată înainte de lansarea oficială  Go4It
  4. Cât va costa seria Galaxy S23: noi detalii au apărut deja  PLAYTECH
  5. Avem lista completă de specificaţii a lui Samsung Galaxy S23 Ultra!  Mobilissimo.ro
  6. Vedeți vizualizarea În detaliu în Știri Google
Home » Samsung – Se cunosc deja caracteristicile tehnice a două dintre cele trei smartphone-uri din seria Galaxy S23 – Profit.ro

Samsung nu pare să facă mari eforturi pentru a păstra secretul viitoarelor sale flagship-uri, astfel că lista completă a specificațiilor tehnice pentru modelele Galaxy S23 și Galaxy S23+ este deja cunoscută.

După ce frânturi de informații despre viitoarea serie de smartphone-uri Galaxy S23 au apărut până acum, câte puțin, pe surse, publicația germană WinFuture a aflat acum toate caracteristicile modelelor Galaxy S23 și S23+.

Cele două au în comun majoritatea caracteristicilor, diferențele fiind făcute, în principal, la nivelul dimensiunilor, ecranului, spațiului de stocare și capacității bateriei.

CITEȘTE ȘI Piața smartphone-urilor a fost în 2022 la cel mai slab nivel din ultimii 10 ani

Astfel, S23+ va avea un ecran mai mare, de 6,6 inch, față de cel de 6,1 inch de la S23. La fel, S23+ va avea capacități duble de stocare – 256/512GB față de 128/256GB.

S23+ va beneficia și o baterie mai mare, cu o capacitate de 4.700mAh. Asta în timp ce bateria ce va fi folosită de S23 va avea o capacitate de doar 3.900mAh.

Cele două smartphone-uri vor avea aceleași camere foto, aceiași senzori și aceleași conexiuni, împărtășind inclusiv rezistența la apă cu certificare IP68.

Întreaga serie Galaxy S23 va fi prezentată oficial pe 1 februarie.

Se cunosc deja caracteristicile tehnice a două dintre cele trei smartphone-uri din seria Galaxy S23

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

© Copyright 2023 ioanaforjudge.com