Remarcatul lui Elias Charalambous după CFR Cluj – FCSB 1-1: „Și-a arătat valoarea!” + Mesaj special pentru fani – DigiSport

  1. Remarcatul lui Elias Charalambous după CFR Cluj – FCSB 1-1: „Și-a arătat valoarea!” + Mesaj special pentru fani  DigiSport
  2. CFR Cluj – FCSB 1-1. Derby nebun în play-off-ul din Superliga. Bîrligea și Coman au marcat  Gazeta Sporturilor
  3. FCSB a dat golul decisiv cu CFR Cluj, dar a fost anulat pentru ofsaid. VAR, din nou probleme cu liniile la reușita lui Billel Omrani. Update  Fanatik.ro
  4. FCSB a marcat în prelungiri cu CFR Cluj, dar golul a fost anulat! Ce arată reluarea  DigiSport
  5. Editorial Cristian Geambașu: Coman, versiune premium  Gazeta Sporturilor
  6. Vedeți vizualizarea În detaliu în Știri Google
Home » Remarcatul lui Elias Charalambous după CFR Cluj – FCSB 1-1: „Și-a arătat valoarea!” + Mesaj special pentru fani – DigiSport

  • SuperLiga: PetrolulMioveni, luni, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: SepsiRapid, luni, 20:30, DGS 1

Ardelenii au avut o primă repriză mai bună, dar bucureștenii au plecat cu un punct după o execuție superbă a lui Florinel Coman, din lovitură liberă.

Elias Charalambous, după CFR Cluj – FCSB 1-1

Oaspeții au mai marcat o dată, prin Omrani, în prelungiri, dar reușita a fost anulată pentru ofsaid.

Elias Charalambous spune că a fost mulțumit de prestația elevilor săi din partea secundă, asta după ce au început meciul nu foarte bine.

Cipriotul a ținut să-l remarce pe Florinel Coman, autorul golului marcat de FCSB în gruia.

„Aș fi vrut să câștigăm. Din păcate, în prima repriză nu am fost așa cum ne așteptam. Am discutat cu jucătorii la pauză și le-am spus că nu suntem mulțumiți. Contează foarte mult pentru mine că am reușit să ne revenim în repriza a doua.

Am avut mai multe șanse de a câștiga pe final de partidă. Nu-mi place să vorbesc individual despre jucători, dar de când am venit Coman și-a arătat valoarea. În repriza a doua jucătorii au arătat atitudinea corectă.

V-am spus deja, prima repriză a fost foarte slabă. Ăsta e fotbalul, nu știi niciodată cum începi jocul, dar l-am terminat foarte bine. Lucrurile se schimbă de la săptămână la săptămână. Mai sunt derby-uri până la final.

De mâine ne concentrăm la meciul cu Farul. Nu în ultimul rând, vrem să le mulțumim suporterilor, eu, staff-ul și jucătorii, i-am simțit aproape de noi”, a spus Elias Charalambous.

VIDEO REZUMAT CFR Cluj – FCSB 1-1

Etichete: elias charalambous , antrenor fcsb , cfr cluj fcsb


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Source: digisport.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

© Copyright 2023 ioanaforjudge.com