realme C55: Design care te prinde, muchii plate și aproape zero amprente în spate – Mobilissimo.ro

  1. realme C55: Design care te prinde, muchii plate și aproape zero amprente în spate  Mobilissimo.ro
  2. realme C55 – review detaliat în limba română (Evaluare Mobilissimo) (Introducere, Disponibilitate)  Mobilissimo.ro
  3. Vedeți vizualizarea În detaliu în Știri Google
Home » realme C55: Design care te prinde, muchii plate și aproape zero amprente în spate – Mobilissimo.ro

realme C55 este un smartphone mai arătos decât te-ai aștepta atunci când îi auzi numele, pentru că acel C vine de la accesibil, iar unele voci spun că telefonul de față arată chiar mai bine decât seria principală realme 10. C55, fiind telefon de buget, are carcasă din policarbonat, dar frumos lucrată și cu un finisaj special pe spate cu o textură liniară parcă extrasă din Matrix și cu protecție anti-amprente.

Singura zonă din spate care poate atrage amprente este cea din jurul modulului foto, acolo unde realme a crezut că este bine să meargă pe finisaj glossy. realme C55 vine pe variantele Sun Shower (galben), Rainy Night (negru, cel de față) sau Rainforest (un verde mentă care ți-ar putea face cu ochiul).

Ca dimensiuni, privim aici asupra unui smartphone bine proporționat, cu greutate de 189.5 grame, lungime de 165.6 mm x 75.9 mm x 7.9 mm grosime. Atât spatele, cât și rama sunt din policarbonat, iar ca elemente exterioare avem cele două camere din spate cu protuberanță aferentă și inel argintiu, difuzor la bază plus port USB-C, microfon și jack audio.

Sus nu vei găsi nimic, așadar fără un al doilea microfon pe acest telefon. În stânga ai slotul dual-SIM, iar în dreapta desigur sunt butoanele de volum și cel power/unlock care găzduiește scanner-ul de amprente. Un design arătos, care arată mai bine decât m-am așteptat și cu o textură ideal pentru panoul spate și nici nu ai nevoie de husă pentru că nu ai ce amprente să ții la distanță! 

Disponibilitate

Prețuri actualizate

Source: mobilissimo.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

© Copyright 2023 ioanaforjudge.com