Putin l-a amenințat pe fostul premier britanic înainte de invazia în Ucraina: Boris, cu o rachetă ar dura… – Digi24

  1. Putin l-a amenințat pe fostul premier britanic înainte de invazia în Ucraina: Boris, cu o rachetă ar dura…  Digi24
  2. Amenințarea lui Putin la adresa Marii Britanii: „Cu o rachetă ar dura un minut”  Adevărul
  3. Boris Johnson, ameninţat de Putin înainte de invazia în Ucraina: “Boris, nu vreau să vă fac rău, dar cu o rachetă ar dura doar un minut”  HotNews.ro
  4. Boris Johnson, amenințat de Putin la telefon. „Nu vreau să te rănesc, dar cu o rachetă mi-ar lua…  Libertatea
  5. Johnson, la BBC: am primit ameninţări din partea lui Putin, înainte de invadarea Ucrainei  Mediafax
  6. Vedeți vizualizarea În detaliu în Știri Google
Home » Putin l-a amenințat pe fostul premier britanic înainte de invazia în Ucraina: Boris, cu o rachetă ar dura… – Digi24

Fostul premier britanic Boris Johnson povesteşte într-un documentar BBC că preşedintele rus Vladimir Putin l-a „ameninţat cumva” înainte de invadarea Ucrainei, spunând:”Cu o rachetă ar dura un minut”.

Cum l-a amenințat Vladimir Putin pe fostul premier al Marii Britanii înainte de invadarea Ucrainei: „Boris, nu vreau să vă fac rău, dar cu o rachetă ar dura un minut”, povestește Johnson

În acest documentar în trei părţi, al cărui prim episod este difuzat luni seară pe BBC Two, fostul şef al guvernului britanic povesteşte convorbirea telefonică „foarte lungă” şi „extraordinară” cu preşedintele rus după vizita sa la Kiev, la începutul lunii februarie, scrie Agerpres.

La acel moment, Vladimir Putin continua să susţină că nu are nicio intenţie să invadeze Ucraina, în pofida afluxului masiv de soldaţi ruşi în regiunile de graniţă.

Boris Johnson povesteşte că l-a avertizat pe preşedintele rus în legătură cu sancţiunile dure pe care le-ar adopta occidentalii dacă liderul de la Kremlin s-ar angaja pe calea războiului.

„El a spus: ‘Boris, spui că Ucraina nu va intra în NATO în curând. (..) Ce vrei să spui prin „nu curând?'”, povesteşte Boris Johnson. „Ei bine, ea nu va intra în NATO în viitorul apropiat, ştiţi foarte bine asta”, a răspuns fostul lider britanic, un susţinător al ucrainenilor.

„La un moment dat, m-a ameninţat cumva şi a spus:’Boris, nu vreau să vă fac rău, dar cu o rachetă ar dura un minut sau ceva de genul acesta”, a continuat Boris Johnson.
„Din tonul foarte relaxat adoptat şi detaşarea pe care părea să o aibă, cred se juca cu încercările mele de a-l face să negocieze”, a adăugat fostul lider britanic, care a părăsit Downing Street la începutul lunii septembrie, după o serie de scandaluri.

 

Editor : G.M.

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

© Copyright 2023 ioanaforjudge.com