PSG, OUT de pe stadionul Parc des Princes: “Este regretabil“ – DigiSport

  1. PSG, OUT de pe stadionul Parc des Princes: “Este regretabil“  DigiSport
  2. PSG amenință că se va muta de pe legendarul său stadion, Parc des Princes  HotNews
  3. Vedeți vizualizarea În detaliu în Știri Google
Home » PSG, OUT de pe stadionul Parc des Princes: “Este regretabil“ – DigiSport

  • Premier League: TottenhamArsenal, duminică, 18:30, DGS 1

  • Supercupa: RealBarcelona, duminică, 21:00, DGS 1

PSG nu va mai juca pe Parc des Princes

Totul după ce primarul Parisului, Anne Hidalgo, a anunțat că nu le va face pe plac șeicilor care conduc clubul și nu le va vinde stadionul.

„Noi avem o poziție foarte clară. Parc des Princes nu e de vânzare și nu va fi vândut. Aceasta este o poziție fermă și definitivă. Este o moștenire excelentă pentru parizieni”, a spus primarul Anne Hidalgo, citat de Le Parisien.

Președintele Nasser Al-Khelaifi a avertizat de ceva timp că „nu suntem doriți aici”.

În ultimii ani, acționarii lui PSG au investit 85 de milioane de euro în stadion și doreau să mai investească 500 de milioane pentru alte modernizări și mărirea capacității.

Primarul Parisului refuză să le vândă stadionul Parc des Princes acționarilor de la PSG

„Este surprinzător și dezamăgitor să auzim că primarul Parisului ia o poziție care, efectiv, forțează PSG, pe fani și comunitatea noastră să plece de pe Parc des Princes.

În același timp, ceea ce e remarcabil, se adăugă zeci de milioane de euro la povara contribuabilului, pentru a întreține structura clădirii, care are 50 de ani și necesită renovări.

Este regretabil că primarul închide acum brusc și definitiv discuțiile despre vânzare, pe care le aveam de mult timp, iar clubul, din păcate, este nevoit să caute alternative pentru a-și găsi o casă, ceea ce nu reprezintă deznodământul pe care clubul și fanii noștri îl sperau”, a spus un purtător de cuvânt al lui PSG, citat de ESPN.

Primarul Anne Hidalgo și-a atras de partea sa un capital semnificativ de antipatie imediat după realegerea sa, din 2020. Însă ea dorește în continuare o colaborare cu PSG pentru modernizarea arenei. Numai că oficialii clubului sunt reticenți să mai investească bani în aceste condiții.

  • 47.929 de locuri are Parc des Princes.
  • Cea mai mare asistență pe Parc des Princes a fost în 1983, la un 2-0 cu Waterschei, sferturile d efinală ale Cupei Cupelor. La rugby, recordul a fost de 50.370 de spectacori, în 1989, la meciul Franța – Țara Galilor 31-12.

Etichete: ligue 1 , psg , parc des princes , stadion psg


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

© Copyright 2023 ioanaforjudge.com