Primele imagini cu Daria, tânăra care i-a dat cadoul cu explozibil propagandistului rus asasinat la Sankt… – Digi24

  1. Primele imagini cu Daria, tânăra care i-a dat cadoul cu explozibil propagandistului rus asasinat la Sankt…  Digi24
  2. Asasinatul din Sankt Petersburg: Cine era bloggerul ucis de explozia din barul lui Prigojin și ciudata declarație a liderului Wagner / Rusia s-a grăbit să dea vina pe ucraineni, dar explicația ar putea fi alta  HotNews.ro
  3. Daria Tarpova mărturiseşte atentatul comis împotriva bloggerului Vladen Tatarski. Ce i-au făcut autorită  Mediafax
  4. Cine este presupusa ucigașă a vloggerului rus Vladlen Tătarski. A fost filmată cu doar câteva secunde…  Digi24
  5. Anchetatorii ruși au prins-o pe femeia care l-ar fi ucis cu o bombă pe blogger-ul rus Vladlen Tatarski  STIRILEPROTV.RO
  6. Vedeți vizualizarea În detaliu în Știri Google
Home » Primele imagini cu Daria, tânăra care i-a dat cadoul cu explozibil propagandistului rus asasinat la Sankt… – Digi24

Daria Trepova, presupusa ucigașă a a vloggerului propagandist rus Vladlen Tatarski, a fost arestată duminică noapte. Potrivit presei ruse, Daria Trepova are 24 de ani și a absolvit facultatea de medicină a Universității de Stat din Sankt Petersburg.

Anchetatorii cred că Daria nu a putut să comită această crimă singură și încearcă să-i identifice pe complicii ei, relatează mk.ru.

Daria Trepova, presupusa ucigașă a a vloggerului propagandist rus Vladlen Tatarski FOTO: mk.ru
Daria Trepova, presupusa ucigașă a a vloggerului propagandist rus Vladlen Tatarski FOTO: mk.ruDaria Trepova, presupusa ucigașă a a vloggerului propagandist rus Vladlen Tatarski FOTO: mk.ruDaria Trepova, presupusa ucigașă a a vloggerului propagandist rus Vladlen Tatarski FOTO: mk.ruDaria Trepova, presupusa ucigașă a a vloggerului propagandist rus Vladlen Tatarski FOTO: mk.ruDaria Trepova, presupusa ucigașă a a vloggerului propagandist rus Vladlen Tatarski FOTO: mk.ruDaria Trepova, presupusa ucigașă a a vloggerului propagandist rus Vladlen Tatarski FOTO: mk.ruDaria Trepova, presupusa ucigașă a a vloggerului propagandist rus Vladlen Tatarski FOTO: mk.ruDaria Trepova, presupusa ucigașă a a vloggerului propagandist rus Vladlen Tatarski FOTO: mk.ruÎn deflagrație a murit Vladlen Tatarsky, un proeminentul blogger militar rus. Foto: ProfimediaCine este presupusa ucigașă a vloggerului rus Vladlen Tătarski. Foto: Captură video Digi24Rusia acuză Ucraina de asasinarea bloggerului militar la Sankt Petersburg. Foto: Captură video Digi24Cine este presupusa ucigașă a vloggerului rus Vladlen Tătarski,

O explozie a avut loc duminică seară într-o cafenea din Sankt Petersburg. În deflagrație a murit Vladlen Tatarski, un vlogger militar rus. Peste 30 de persoane au fost rănite.

Explozia s-a produs după ce Daria Trepova a intrat în cafenea cu un dispozitiv explozibil ascuns într-un bust al lui Tatarsky, pe care i l-a dăruit propagandistului rus.

O filmare publicată de presa rusă o arată intrând în cafeneaua din Sankt Petersburg în care a fost comis atentatul, cu o cutie destul de mare în brațe. Înăuntru era un bust din ipsos al vloggerului ucis. Un martor ocular a povestit presei că, după ce i-a înmânat cadoul, a fost îndemnată să stea lângă el. Fata a spus că îi e rușine și s-a așezat ceva mai departe de el.

Tatarski era unul dintre cei mai cunoscuți susținători ai invaziei ruse din Ucraina. Se declara expert în domeniul militar. În ultima perioadă, însă, începuse să critice eșecurile armatei ruse. Cel puțin 32 de persoane au fost rănite în atentatul cu bombă.

32 de persoane au fost rănite după explozie

Numărul persoanelor rănite în explozia cu bombă care l-a ucis duminică pe vloggerul Vladlen Tatarski la Sankt Petersburg a crescut la 32, potrivit Reuters, care citează agenția de presă rusă RIA.

RIA a anunțat luni că 10 dintre persoane se aflau în stare gravă.

Acesta ar fi al doilea asasinat pe teritoriul rusesc al unei persoane asociate puternic cu războiul din Ucraina.

Editor : D.C.

Source: digi24.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

© Copyright 2023 ioanaforjudge.com