Prima tastatură de gaming marca OnePlus vine pe 7 februarie; Iată o primă fotografie cu aceasta – Mobilissimo.ro

Prima tastatură de gaming marca OnePlus vine pe 7 februarie; Iată o primă fotografie cu aceasta  Mobilissimo.ro

Home » Prima tastatură de gaming marca OnePlus vine pe 7 februarie; Iată o primă fotografie cu aceasta – Mobilissimo.ro

OnePlus își extinde portofoliul de produse, iar după smartphone-uri, căști și purtabile, nu pare să vină o tabletă, cel puțin momentan, ci o tastatură de gaming. Detalii despre aceasta am aflat la finalul anului 2022, dar azi a apărut o primă fotografie reală cu aceasta. Se pare că va fi prezentată pe 7 februarie alături de alte produse OnePlus, ceea ce înseamnă că tastatura va fi disponibilă și în Europa. Detalii avem mai jos.

Fotografia dezvăluie câteva elemente cheie cu privire la această tastatură. DIn câte putem observa, va aduce un design catchy, cu taste colorate. Tasta „Enter” este galbenă, iar cele din jurul său sunt albe sau gri. În plus, în colțul din dreapta sus există un „buton” roșu, culoarea caracteristică OnePlus. Nu e încă clar ce funcție are acesta, însă. E posibil să fie vorba despre un buton „crown”, cu rol în reglarea volumului sau a luminozității. 

Tastatura are deja pagină oficială pe website-ul OnePlus, fiind dezvăluite câteva informații despre aceasta și teasere. Deși ea va fi anunțată pe 7 februarie, faza de producție începe între lunile martie – mai, deci va trebui să așteptăm până să o cumpărăm. 

Conform companiei, tastatura va aduce switch-uri personalizate care vor oferi o senzație nouă și inedită de tastate. Ar fi vorba despre switch-uri cu garnitură dublă, mai exact, care ar aduce un sunet plăcut în timpul tastării, un detaliu la care țin pasionații de tastaturi mecanice. În plus, aflăm ca tastatura OnePlus va fi fabricată din aluminiu și va fi confortabilă în timpul sesiunilor lungi de gaming. Ar exista și profile personalizate dezvoltate pe baza feedback-ului fanilor.

Din câte vedem, tastatura nu aduce numpad în partea dreaptă și pare a fi vorba despre un model compact. Vă reamintesc că ea va fi dezvoltată în parteneriat cu Keychron, o companie care activează în domeniul tastaturilor încă din 2017.

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

© Copyright 2023 ioanaforjudge.com