Petrecere cu marijuana la un restaurant din Râmnicu Vâlcea. Mai multe persoane au ajuns la spital după ce l – STIRILEPROTV.RO

  1. Petrecere cu marijuana la un restaurant din Râmnicu Vâlcea. Mai multe persoane au ajuns la spital după ce l  STIRILEPROTV.RO
  2. De la petrecere la spital | Oamenii au mâncat prăjituri care conţineau substanţe interzise  Antena 3 CNN
  3. O petrecere la un restaurant din Râmnicu Vâlcea s-a încheiat la spital. Oamenii ar fi consumat prăjituri…  Digi24
  4. Mai multe persoane au acuzat stări de rău, iar 9 au ajuns la spital de la restaurant  Mediafax
  5. Zeci de persoane intoxicate cu substanțe necunoscute, la un hotel renumit din Râmnicu Vâlcea. 14 oameni au…  Adevărul
  6. Vedeți vizualizarea În detaliu în Știri Google
Home » Petrecere cu marijuana la un restaurant din Râmnicu Vâlcea. Mai multe persoane au ajuns la spital după ce l – STIRILEPROTV.RO

O petrecere privată, organizată la restaurantul unui hotel din Râmnicu Vâlcea, s-a terminat la spital pentru o parte dintre participanți. Li s-a făcut rău după ce ar fi consumat prăjituri olandeze cu marijuana.  

Este vorba despre 16 persoane cu vârste între 20 și 52 de ani. Polițiștii de la crimă organizată au deschis o anchetă.

Distracția s-a terminat brusc în jurul orei 20.30, după ce, la 112, au început să sune o parte dintre cei aproximativ 70 de petrecăreți, acuzând stări de rău. Șase au ajuns la spital cu ambulanțele, doi cu SMURD-ul, iar opt pe cont propriu.

Dr. Dan Ponoran, manager Spitalul Județean de Urgență Râmnicu Vâlcea: ”Prezintă simptomele unei intoxicații cu substanțe necunoscute. În urma testelor făcute se pare că ar fi substanțe opiacee. Starea lor este stabilă, sunt sub supraveghere.”

Potivit unor surse, 15 petrecăreți ar fi ieșit pozitivi la marijuana: 7 bărbați și 8 femei, cu vârste cuprinse între 20 și 52 de ani, din Prahova, Vâlcea și București. Imediat, la spital au ajuns și polițiștii de la crimă organizată.

Citește și

Georgiana – Luiza Țîrcu, purtătorul de cuvânt al IPJ VÂLCEA: ”În continuare, polițiștii efectuează verificări pentru stabilirea situației de fapt și luarea măsurilor legale care se impun.

Directorul hotelului a declarat pentru Știrile PRO TV că singurele prăjituri despre care știe că au fost servite sunt cele aduse de la o cofetărie.

Andrei Teodoriu, director general hotel: ”Au contractat o cofetărie. Acea cofetărie a adus prăjiturile, au factură și declarații de conformitate. Toate alimentele și băuturile servite în cadrul evenimentului au fost conforme și s-au păstrat probe pentru a fi verificate.”

Directorul hotelului mai spune că va pune la dispoziția anchetatorilor imaginile de pe camerele de supraveghere.

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

© Copyright 2023 ioanaforjudge.com