Peste 450.000 de euro pentru primul exemplar al noului Ford Mustang GT scos la licitație – ProMotor

  1. Peste 450.000 de euro pentru primul exemplar al noului Ford Mustang GT scos la licitație  ProMotor
  2. Primul exemplar al noului Ford Mustang s-a vândut cu peste 450.000 de euro  Automarket
  3. Vedeți vizualizarea În detaliu în Știri Google
Home » Peste 450.000 de euro pentru primul exemplar al noului Ford Mustang GT scos la licitație – ProMotor

Ford anunța în urmă cu câteva zile scoaterea la licitație în scopuri caritabile a primului exemplar al noului Ford Mustang GT. Mai exact, versiunea de performanță a celei de-a șaptea generații a celebrului Mustang, ultima care va fi echipată cu unități de motorizare clasice înainte ca modelul să devină unul electric. Mașina s-a vândut cu peste 450.000 de euro, întreaga sumă urmând să fie folosită în scopuri caritabile.

Ford Mustang GT este echipat cu o unitate de motorizare V8 cu capacitate de 5.0 litri, capabilă să livreze 487 de cai putere și un cuplu maxim de 562 Nm. Transmisia poate fi realizată fie prin intermediul unei cutii manuale cu șase trepte, fie cu ajutorul unei cutii automate cu zece rapoarte.

Ultima generație Mustang echipată cu motoare termice

Lăsând la o parte faptul că vorbim despre o generație de modele care va rămâne în istorie ca fiind ultima disponibilă alături de motoare termice, conducerea Ford și-a dorit ca primul exemplar să fie scos la licitație. Nu este o noutate pentru cei de la Ford, această practică fiind deja utilizată de mai multe ori în ultimul timp, cu mai multe modele noi lansate.

Licitația s-a dovedit a fi un succes, fără doar și poate, exemplarul fiind vândut cu un preț final de peste 451.000 de euro, potrivit Carscoops. De asemenea, tot în cadrul licitației au mai fost făcute câteva donații suplimentare, ceea ce a făcut ca suma totală strânsă în cadrul acestui eveniment să depășească pragul de 520.000 de euro.

Cumpărătorul primului Ford Mustang GT de generație nouă va putea opta pentru orice pachet disponibil pentru interior sau chiar pentru Performance Pack, care aduce la pachet scaune Recaro și o frană de drift electronică.

Potrivit anunțurilor făcute de către oficialii din conducerea constructorului american, banii strânși în cadrul acestei licitații vor fi donați în cele din urmă către o fundație care se ocupă cu cercetarea și prevenirea diabetului zaharat în rândul copiilor.

Citește și…

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

© Copyright 2023 ioanaforjudge.com