Oficial: Decizia clubului lui Dani Alves, după ce brazilianul a fost arestat – DigiSport

  1. Oficial: Decizia clubului lui Dani Alves, după ce brazilianul a fost arestat  DigiSport
  2. Dani Alves a fost arestat în Barcelona! Va apărea în fața unui judecător  Gazeta Sporturilor
  3. UPDATE Dani Alves, trimis la închisoare! Acuzații teribile pentru jucătorul brazilian …  SPORT.RO
  4. Mărturie terifiantă a femeii care-l acuză de viol pe Dani Alves: ar fi aruncat-o pe podea și ar fi supus-o la  Gazeta Sporturilor
  5. Dezvăluirile cutremurătoare făcute de victima lui Dani Alves! Internaționalul brazilian, trimis la închisoare după ce…  Prosport
  6. Vedeți vizualizarea În detaliu în Știri Google
Home » Oficial: Decizia clubului lui Dani Alves, după ce brazilianul a fost arestat – DigiSport

  • Premier League: LiverpoolChelsea, sâmbătă, 14:30, DGS 1

  • Liga 1: BotoșaniUniversitatea Craiova, sâmbătă, 20:00, DGS 1

UNAM Pumas i-a reziliat contractul lui Dani Alves, după ce jucătorul a fost arestat

Clubul său, UNAM Pumas, i-a reziliat contractul, deși înțelegerea sa era scadentă în iunie 2023. Decizia este oficială și a fost anunțată chiar de președintele clubului mexican, într-o conferință scurtă, de 3 minute.

„Referitor la procesul în care este implicat jucătorul Dani Alves, motiv pentru care a fost reținut în Spania, noi am decis să comunicăm următoarele: clubul nostru a luat hotărârea de a încheia relația contractuală cu jucătorul Dani Alves, pentru cauză justă, începând din această zi.

Odată cu această decizie, clubul își întărește angajamentul de a nu tolera astfel de fapte din partea oricărui membru al acestei instituții, oricine ar fi el, fapte care contravin spiritului și valorilor clubului.

Acest club este o instituție care promovează respectul, integritatea, demnitatea și profesionalismul pe teren și în afara lui, din partea jucătorilor, pentru că ei sunt modele în viețile lor în Mexic și oriunde în lume.

Noi nu putem permite o conduită a oricărei persoane care să lezeze filosofia noastră, filosofie care a constituit un exemplu de-a lungul istoriei, în antrenamentele și în dezvoltarea tinerilor sportivi din țara noastră”, a spus Leopoldo Silva, președinte la UNAM Pumas.

Dani Alves a fost arestat preventiv, fără posibilitatea de a ieși pe cauțiune!

Fundașul dreapta, care a participat cu naționala Braziliei la Cupa Mondială din Qatar, a fost acuzat, pe 2 ianuarie, de către o tânără, de agresiune sexuală. Vineri, 20 ianuarie, el a fost arestat.

Procurorii au cerut arestarea preventivă a lui Dani Alves, fără posibilitatea de a ieși pe cauțiune, iar vineri seara judecătorul a aprobat.

Faptele de care este acuzat Dani Alves au avut loc pe 30 decembrie, într-un club din Barcelona. După apariția acuzațiilor, fotbalistul de la Pumas a confirmat că s-a aflat în acel club, la acea dată, însă a negat vehement că a agresat sexual o femeie.

Aceasta a declarat vineri, în fața judecătorului, că fotbalistul a închis-o într-o toaletă din zona VIP a clubului din Barcelona, acolo unde a lovit-o și a violat-o.

Conform spaniolilor de la Sport.es, cei doi au fost surprinși de camerele de supraveghere în zona VIP, însă nu și în zona toaletelor.

Femeia susține că Dani Alves i-a cerut să îl urmeze, iar fotbalistul a condus-o, fără ca ea să știe, în toaleta clubului. Asta după ce Alves ar fi făcut anumite gesturi grosolane față de ea.

Tânăra a declarat că, atunci când a realizat că este vorba despre baia clubului, a încercat să plece, însă fotbalistul brazilian a blocat ușa.

Dani Alves i-ar fi cerut femeii să întrețină relații intime cu el, iar, când a fost refuzat, ar fi lovit-o cu palma. Apoi, Alves ar fi violat-o și ar fi părăsit primul toaleta.

Imediat după ce a reușit să plece de la locul faptei, femeia a părăsit clubul plângând, moment în care niște angajați au observat și au întrebat-o ce s-a întâmplat. Se pare că în raportul medical sunt menționate anumite leziuni care confirmă declarațiile femeii.

Etichete: dani alves , unam pumas , dani alves arestat , dani alves viol


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

© Copyright 2023 ioanaforjudge.com