O femeie a murit într-un accident rutier grav, în care alte două persoane au fost rănite – Digi24

O femeie a murit într-un accident rutier grav, în care alte două persoane au fost rănite  Digi24Vedeți vizualizarea În detaliu în Știri Google

Home » O femeie a murit într-un accident rutier grav, în care alte două persoane au fost rănite – Digi24

O femeie a murit, iar alte două persoane au fost rănite sâmbătă după-amiază, în urma unui accident rutier care a avut loc între municipiul Tulcea şi satul Agighiol, a anunţat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Delta.

Cele trei persoane se aflau într-un autoturism, iar în urma accidentului una dintre ele a rămas încarcerată. În sprijinul victimelor au intervenit două echipaje de salvatori din cadrul Detaşamentului de Pompieri Tulcea, cu o autospecială pentru descarcerare şi una de stingere.

„Ajuns la locul intervenţiei, echipajul de descarcerare a acţionat pentru extragerea victimei, o persoană de sex feminin, predând-o echipajelor Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) prezente la faţa locului. Din nefericire, femeia prezenta leziuni incompatibile cu viaţa, medicul declarând decesul acesteia”, a precizat ISU Delta.

Potrivit sursei, celelalte două victime au fost preluate de echipajele SAJ, care le-au acordat primele îngrijiri medicale, ulterior fiind transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă Tulcea.

Editor : Liviu Cojan

Source: digi24.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

© Copyright 2023 ioanaforjudge.com