Nota lui Ciprian Tătărușanu. Românul, printre cei mai apreciați jucători de la AC Milan după eliminarea din Cupa Italiei – DigiSport

 1. Nota lui Ciprian Tătărușanu. Românul, printre cei mai apreciați jucători de la AC Milan după eliminarea din Cupa Italiei  DigiSport
 2. Ce notă a primit Ciprian Tătărușanu, după eliminarea lui Milan din Cupa Italiei: ”A fost puțin ocupat”…  SPORT.RO
 3. Nota primită de Ciprian Tătărușanu după eliminarea surprinzătoare a Milanului din Cupa Italiei  Hotnews
 4. AC Milan, eliminată din Cupa Italiei de Torino după un gol în prelungiri. Tătărușanu, titular pentru „Diavoli”  DigiSport
 5. AC Milan, eliminată de Torino din Cupa Italiei în ciuda prestației lui Ciprian Tătărușanu  Gazeta Sporturilor
 6. Vedeți vizualizarea În detaliu în Știri Google
Home » Nota lui Ciprian Tătărușanu. Românul, printre cei mai apreciați jucători de la AC Milan după eliminarea din Cupa Italiei – DigiSport

 • Supercupa Spaniei: Betis – Barcelona, joi, 21:00, DGS 1

 • Premier League: Fulham-Chelsea, joi, 22:00, DGS 2

Reușita care a eliminat-o pe AC Milan din Cupa Italiei a venit în minutul 114, după ce jocul a intrat în prelungiri. Adopo a finalizat excelent un contraatac supranumeric al torinezilor, reușită la care Ciprian Tătărușanu a fost spectator.

Galerie Foto

Ciprian Tătărușanu, apreciat pentru evoluția din meciul cu Torino

Deși AC Milan a fost eliminaă din Cupa Italiei, Ciprian Tătărușanu s-a numărat printre remarcații echipei la jocul cu Torino.

Pentru evoluția din meciul cu Torino, jurnaliștii din peninsulă i-au acordat lui Ciprian Tătărușanu nota 6. Doar Tonali a primit mai mult de la AC Milan, 6.5.

Urmărește Alpii sălbatici pe DIGI Animal World și Digi Online. Natura găsește mereu o modalitate să te lase fără cuvinte, azi de la 22:00.

A fost puțin ocupat. Nu a putut face nimic la golul lui Adopo”, au notat italienii de la Tuttomercatoweb.

 • 15 meciuri a bifat Ciprian Tătărușanu la AC Muilan în acest sezon
 • 600.000 de euro este cota portarului român, potrivit Transfermarkt

AC Milan, decizie finală în legătură cu Ciprian Tătărușanu

Ciprian Tătărușanu (36 de ani) a rămas titular în poarta lui AC Milan, deși campioana Italiei l-a transferat pe Devis Vasquez (24 de ani) la începutul lunii. 

Deoarece titularul de drept, Mike Maignan, lipsește mai mult decât s-a crezut inițial, milanezii au vrut un înlocuitor pentru Tătărușanu, care a apărat constant în ultimul timp.

AC Milan a negociat pentru Marco Sportiello de la Atalanta, dar discuțiile nu s-au concretizat, astfel că a plătit 500.000 de euro în schimbul portarului columbian. 

Marți, Gazzetta dello Sport a dezvăluit că AC Milan și-a schimbat din nou planul în legătură cu ierarhia portarilor.

Italienii s-au lămurit de faptul că Vasquez încă nu este pregătit pentru a juca în primul eșalon italian, astfel că Tătărușanu va rămâne între buturile lui AC Milan până la revenirea lui Maignan. 

În plus, formația de pe San Siro nu va mai încerca să aducă încă un portar în perioada de transferuri actuală, ceea ce înseamnă că Tătărușanu are, în condiții normale, locul asigurat în primul 11. 

 • Mike Maignan, Ciprian Tătărușanu, Antonio Mirante și Devis Vasquez este ierarhia actuală a portarilor de la AC Milan. 

Etichete: ciprian tatarusanu , cupa italiei , torino , tatarusanu ac milan , nota ciprian tatarusanu , tatarusanu cupa italiei


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

© Copyright 2023 ioanaforjudge.com