Kadîrov: Apăsăm butonul nuclear. Noi mergem în rai, ei merg în iad – Digi24

  1. Kadîrov: Apăsăm butonul nuclear. Noi mergem în rai, ei merg în iad  Digi24
  2. Ramzan Kadîrov: „Avem ocazia să eliberăm toată Ucraina. Rusia e o mare putere nucleară!”  Libertatea
  3. Kadîrov, amenințări nucleare: „Putem să apăsăm butonul. Noi mergem în rai și ei merg în iad” VIDEO  Adevărul
  4. Vedeți vizualizarea În detaliu în Știri Google
Home » Kadîrov: Apăsăm butonul nuclear. Noi mergem în rai, ei merg în iad – Digi24

Liderul cecen Ramzan Kadîrov a făcut din nou declarații amenințătoare. Acesta a vorbit despre armele nucleare ale Rusiei și a spus că oricând „putem să apăsăm butonul”. „Rusia nu va accepta niciodată să piardă o luptă”, spune Kadîrov.

„Rusia este o mare putere nucleară. Rusia nu va accepta niciodată să piardă o luptă. Putem să apăsăm butonul și „as-salamu alaykum” (n.red. pacea fie cu tine). Așa cum președintele (n.red. Putin) a spus: „Ce nevoie avem de o lume în care Rusia nu e?”. Nu vreau ca acești sataniști să trăiască, cât timp noi nu mai existăm. Atunci nu va mai rămâne nimeni. Noi mergem în rai și ei merg în iad”, a transmis liderul cecen, cunoscut pentru declarațiile amenințătoare făcute de la începutul invaziei în Ucraina.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

În ultimele luni atât Vladimir Putin cât și alți apropiați ai acestuia au amenințat cu folosirea armelor nucleare.

De altfel, amenințările lui Kadîrov vin la o zi distanță de la anunțul că Rusia a produs primele încărcături nucleare pentru super-torpilele Poseidon cu care va fi dotat submarinul atomic Belgorod.

Fostul general al armatei Statelor Unite, Kevin Ryan, a avertizat săptămâna trecută că Putin „ar folosi o armă nucleară mai degrabă decât să permită armatei sale să fie înfrântă pe câmpul de luptă”.

„Dacă armata ucraineană va avea un mare succes în primăvară și va zdrobi armata rusă și va amenința cu recucerirea Crimeei, atunci cred că armata rusă și conducerea vor folosi o armă nucleară” nu doar ca să „distrugă țintele militare ucrainene”, dar și ca să „convingă Ucraina că dacă vor continua să lupte în acest război Ucraina va deveni un holocaust nuclear”, a spus Ryan.

Fostul general a adăugat că Rusia are multe opțiuni în privința folosirii unei arme nucleare. „Nivelul victimelor s-ar putea apropia de Hiroshima sau ar putea fi mult mai puține dacă ei intenționează doar să tragă un foc de avertizare cu o armă nucleară” într-o zonă mai puțin populată.

Editor : R.K.

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

© Copyright 2023 ioanaforjudge.com