Informații ”scăpate” pe internet despre noul Samsung S23, care se va lansa: procesor Qualcomm 8 și senz – STIRILEPROTV.RO

  1. Informații ”scăpate” pe internet despre noul Samsung S23, care se va lansa: procesor Qualcomm 8 și senz  STIRILEPROTV.RO
  2. Data de lansare Galaxy S23 a fost scăpată pe internet chiar de către Samsung  Go4It
  3. Cât va costa Samsung Galaxy S23 şi cu cât va fi mai scump decât Galaxy S22?  Mobilissimo.ro
  4. Când se lansează Galaxy S23: Samsung ”a scăpat” data pe internet pentru telefonul anului  PLAYTECH
  5. Galaxy S23 ar putea fi cu până la 20% mai scump decât S22  Go4It
  6. Vedeți vizualizarea În detaliu în Știri Google
Home » Informații ”scăpate” pe internet despre noul Samsung S23, care se va lansa: procesor Qualcomm 8 și senz – STIRILEPROTV.RO

Începem sezonul lansărilor de telefoane. Avem deja câțiva producători care pregătesc noi modele pentru 2023. Care sunt acestea, aflăm la iLikeIT.

Una dintre cele mai așteptate lansări este cea de la Samsung, pentru modelul S23, care va avea trei variante: S23, S23 Plus și S23 Ultra.

O imagine care a ”scăpat” pe internet pare să anunțe că lansarea va avea loc pe 1 februarie și este posibil ca noile modele să se vândă la pachet cu căștile Galaxy Buds 2 Pro.

Utilizatorul ”Ice Universe” postează pe rețelele de socializare informații care de cele mai multe ori se adeveresc, iar una dintre acestea este că noul S23 va fi primul de la Samsung care va renunța la procesorul Exynos, dezvoltat chiar de sud-coreeni. De această dată, este posibil ca la S23 să avem un procesor dedicat, care va avea la bază Qualcomm 8, generația 2.

Un alt zvon este că Samsung S23 va avea un senzor foto de 200 de megapixeli. Ce înseamnă asta? Faptul că, practic, noi ne vom putea alege orice informație pe care o dorim dintr-o fotografie, fără să mai avem nevoie de o lentilă care să mărească imaginea 2x, 3x și așa mai departe.

Citește și

De asemenea, alte zvonuri sunt că pe S23 vom avea aceeași lentilă tele-foto 10x de pe S22, deci nu va fi nicio îmbunătățire.

În ceea ce privește stocarea la Samsung S23, dispare cea de 128 de GB, iar cea de bază va fi de 256 GB. Iar asta înseamnă că este posibil să crească și prețul cu vreo 100 de euro.

Alt telefon care va ajunge în Europa în perioada următoare este One Plus, care în 2023 va avea două variante: One Plus 11 și One Plus 11 Pro. Procesorul va fi un Snapdragon 8, generația 2. Lansarea oficială va fi în 7 februarie.

Și Xiaomi va lansa în Europa Xiaomi 13 Pro, care, bineînțeles, va avea specificații de top.

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

© Copyright 2023 ioanaforjudge.com