Ilie Dumitrescu s-a convins după Farul – Universitatea Craiova 3-2: ”Ăsta este Hagi!” – DigiSport

  1. Ilie Dumitrescu s-a convins după Farul – Universitatea Craiova 3-2: ”Ăsta este Hagi!”  DigiSport
  2. Farul – Universitatea Craiova 3-2, în play-off-ul din Liga 1. Hagi, lider detașat  Gazeta Sporturilor
  3. FCSB, reacție după arbitrajul din Farul – Universitatea Craiova 3-2. Mihai Stoica: „Am avut 3 situații în care puteam avea penalty și nu s-a mers la VAR”. Video  Fanatik.ro
  4. Farul – Universitatea Craiova 3-2. Spectacol total la Ovidiu! ”Marinarii” bifează a doua victorie în play-off  DigiSport
  5. Gică Hagi, după Farul – CS Universitatea Craiova 3-2: „Extraordinari toți, dar cu el pe teren suntem puternici  Gazeta Sporturilor
  6. Vedeți vizualizarea În detaliu în Știri Google
Home » Ilie Dumitrescu s-a convins după Farul – Universitatea Craiova 3-2: ”Ăsta este Hagi!” – DigiSport

  • Premier League: LiverpoolArsenal, duminică, 18:30, DGS 1

  • SuperLiga: CFRFCSB, duminică, 21:00, DGS 1

În urma acestui rezultat, formația pregătită de Gheorghe Hagi a ajuns la 39 de puncte și s-a desprins în vârful clasamentului la cinci lungimi de CFR Cluj.

Ilie Dumitrescu: ”Hagi este singurul manager din România!”

Prezent în cadrul emisiunii Digi Sport Special, Ilie Dumitrescu s-a declarat încântat de prestația celor de la Farul și a avut cuvinte de laudă la adresa lui Gheorghe Hagi, pe care l-a numit ”singurul manager din România”.

Un antrenor care lucrează foarte mult. Cel mai interesant lucru este că în momentul în care începe jocul, echipa să aibă o idee de joc, o partitură cu principii foarte clare. Echipa excelează atât când este în posesie, cât și la jocul fără minge. Când se pierde mingea, fac un pressing în grup, se vede că și lucrul ăsta este lucrat la Hagi.

Când ai un mix de jucători de experiență, Larie, Boli, Nedelcu, Artean. Deci, axul central, Nedelcu, Artean, Alibec, care, chiar dacă azi nu a avut reușite, a fost extrem de activ, l-am văzut la jocul fără minge, aleargă foarte mult, este liderul care dă tonul la pressing, este altruist, dacă un coleg este într-o situație mai bună, imediat pasează.

Pe mine mă încântă că echipa asta este lucrată, se vede că are o identitate de joc. Indiferent de adversar, joacă aceeași partitură. Nu văd nicio diferență când intră acest copil de 16-17 ani, Enes Sali, care la un moment dat se va impune și va juca titular.

Ăsta este Hagi, are ochi. El este un manager, este singurul antrenor din România care este un manager în momentul de față. Este și președinte, și owner, și manager. Îl iei pe Louis Munteanu, îl iei pe Alibec, care este alt Alibec, cel adevărat, care e într-o formă senzațională. Este extrem de activ și este acel jucător care dă încredere. De asta nu cred că l-a schimbat Gică.

Mă uitam la copiii ăștia, la Grameni, la Sali, la Borza, la Mazilu. Nu l-am văzut niciodată pe Mazilu să joace în spate, juca numai în față, intra în adversar. Îi dezvoltă cu personalitate, ăsta este Gică Hagi”, a spus Ilie Dumitrescu la emisiunea Digi Sport Special.

VIDEO Rezumatul partidei Farul – Universitatea Craiova 3-2

Etichete: gheorghe hagi , universitatea craiova , farul , ilie dumitrescu


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Source: digisport.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

© Copyright 2023 ioanaforjudge.com