Iga Swiatek, OUT în optimi de la Australian Open 2023! Liderul mondial, învins de Elena Rybakina – Eurosport RO

  1. Iga Swiatek, OUT în optimi de la Australian Open 2023! Liderul mondial, învins de Elena Rybakina  Eurosport RO
  2. ”Crezi în sistem?”. Jelena Ostapenko a dat răspunsul și tribunele au ”explodat”. Nici arbitrul nu s-a putut abține  DigiSport
  3. Surpriză mare în optimile Australian Open – Lidera mondială a fost învinsă în două seturi  Hotnews
  4. Jelena Ostapenko, înjosită de Iga Swiatek: „Nici nu a salutat-o!” Tensiunea a escaladat la Australian…  Prosport
  5. „Să fiu sinceră? Nu cred!” Reacția controversată a Jelenei Ostapenko l-a făcut pe arbitru să râdă…  SPORT.RO
  6. Vedeți vizualizarea În detaliu în Știri Google
Home » Iga Swiatek, OUT în optimi de la Australian Open 2023! Liderul mondial, învins de Elena Rybakina – Eurosport RO

Iga Swiatek, liderul mondial din WTA, a fost eliminată în faza optimilor de finală de la Australian Open. Poloneza a cedat în fața campioanei din 2022 de la Wimbledon, Elena Rybakina. Kazaha s-a impus cu scorul de 6-4, 6-4, la capătul unui meci care a durat o oră și 30 de minute de joc.

Aflată pe locul 25 WTA, Elena Rybakina e favorită numărul 22 la Australian Open și cu siguranță ar fi fost și mai sus dacă ar fi primit acele puncte de la Wimbledon. Cu un serviciu devastator, kazaha i-a pus probleme majore liderului mondial din WTA, care nu și-a putut ridica nivelul la jocul arătat de Rybakina.

Australian OpenSwiatek a găsit explicațiile pentru eliminarea de la Australian Open! Greșeala pe care și-o imputăACUM 16 MINUTE

CITEȘTE ȘI:

Iga Swiatek, OUT în optimi la Australian Open 2023. Elena Rybakina e în sferturi

În continuare, Elena Rybakina se va duela la Australian Open în sferturile de finală cu Jelena Ostapenko, care a trecut în optimi de Coco Gauff. Ostapenko are 2-0 la întâlnirile directe cu Elena Rybakina, iar kazaha nu a reușit să-i ia set letonei până acum.

„A fost un meci greu pentru mine, o respect pe Iga pentru că e foarte bună. E tânără și a câștigat deja câteva Grand Slam-uri. Eu am servit foarte bine azi și cred că per total am făcut un joc bun, ceva ce cred că a făcut diferența. Am emoții de fiecare dată când intru pe teren, dar încerc să nu arăt emoții. Antrenorul meu îmi spune că ar trebui să eliberez din emoții, dar nu prea le arăt. Mă bucur mult că am câștigat”, a spus Elena Rybakina la interviul de după meci.

Australian Open se vede în perioada 16 – 29 ianuarie 2023 în direct pe canalele Eurosport, dar și pe aplicația Eurosport (Android și iOS). În plus, în aplicația Eurosport aveți acces la cele mai noi articole, știri și analize ale celor mai importante evenimente.

Spectacolul de la Australian Open se vede în direct pe Eurosport în perioada 16-29 ianuarie

Australian OpenIga Swiatek, de neoprit la Australian Open! Poloneza a „demolat-o” pe Cristina Bucșa și e în optimi20/01/2023 LA 06:27Australian OpenFinalista de anul trecut, OUT în turul 3 la Australian Open! Prăbușire dramatică în clasament20/01/2023 LA 05:20

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

© Copyright 2023 ioanaforjudge.com