Facebook Messenger lansează jocuri pentru conferințele video – Profit.ro

Facebook Messenger lansează jocuri pentru conferințele video  Profit.ro

Home » Facebook Messenger lansează jocuri pentru conferințele video – Profit.ro

Pentru că apelurile video pot fi uneori foarte lungi și plictisitoare, Facebook Messenger le oferă utilizatorilor posibilitatea de a se juca direct în cadrul aplicației, în timp ce comunică video.

În timpul conferințelor video, utilizatorii pot apăsa butonul pentru modul grup și apoi butonul Play, după care pot alege unul din cele 14 titluri disponibile în momentul lansării.

Și pentru că 14 jocuri nu înseamnă foarte multe opțiuni, Meta promite că, până la sfârșitul anului, vor fi adăugate și alte titluri.

CITEȘTE ȘI TikTok – amendă pentru utilizarea ”ilegală” a datelor personale ale copiilor

Printre jocurile disponibile în timpul apelurilor video realizate cu Facebook Messenger se numără Words With Friends, Mini Golf FRVR, Card Wars și Exploding Kittens.

Jocurile pentru apelurile video sunt disponibile atât în aplicațiile Facebook Messenger de iOS și Android, cât și în cadrul versiunii web a serviciului. Acestea sunt special optimizate pentru soluția deținută de Meta și nu necesită instalarea altor instrumente sau plugin-uri.

Lansarea jocurilor pentru conferințele video din Messenger vine într-un moment în care Meta părea să renunțe la ambițiile pe zona de gaming, după ce a închis Facebook Gaming în urmă cu doar câteva luni.

De altfel, anul trecut compania americană promite că va simplifica Facebook Messenger, în care au tot fost adăugate funcționalități de care utilizatorilor le pasă mai mult sau mai puțin, iar aplicația a devenit greoaie, cu un consum mare de resurse.

Source: profit.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

© Copyright 2023 ioanaforjudge.com