E gata! Real Madrid – FC Barcelona, în finala Supercupei Spaniei. Catalanii trec la penalty-uri de Betis… – SPORT.RO

  1. E gata! Real Madrid – FC Barcelona, în finala Supercupei Spaniei. Catalanii trec la penalty-uri de Betis…  SPORT.RO
  2. Real Madrid – Barcelona, cu trofeul Supercupei Spaniei ”pe masă”! Când se joacă meciul și ce spune istoria  DigiSport
  3. Încă o lovitură pentru Real Madrid – HotNews.ro  HotNews
  4. Xavi a ridicat în slăvi un jucător de la Barcelona: „Face diferența… a fost cireașa de pe tort”  Eurosport RO
  5. Reacția lui Xavi după calificarea Barcelonei în finala Supercupei Spaniei. Jucătorul considerat ”cireașa de pe tort”  DigiSport
  6. Vedeți vizualizarea În detaliu în Știri Google
Home » E gata! Real Madrid – FC Barcelona, în finala Supercupei Spaniei. Catalanii trec la penalty-uri de Betis… – SPORT.RO

SPORT.RO

Data publicarii: Vineri 13 Ianuarie 2023, 00:00

Data actualizarii: Vineri 13 Ianuarie 2023, 00:05

Echipa lui Xavi a reușit să învingă gruparea lui Pellegrini la loviturile de departajare, după 120 de minute tensionate pe Stadionul „King Fahd International” din Riyadh.

Barcelona a marcat de patru ori la loteria penalty-urilor (Lewandowski, Kessie, Fati și Pedri), în timp ce Betis de doar două ori (Willian Jose, Moron). Ter Stegen a apărat fără nicio problemă loviturile lui Juanmi, respectiv Carvalho și i-a dus pe catalani în finala Supercupei Spaniei, acolo unde vor da peste Real Madrid, deja calificată.

E gata! Real Madrid – FC Barcelona, în finala Supercupei Spaniei. Catalanii trec la penalty-uri de Betis

Catalanii au început în forță semifinala Supercupei Spaniei. Pedri a avut un gol anulat în minutul 23, însă Robert Lewandowski a deblocat tabela în cele din urmă scorul în minutul 40. 

În partea a doua a meciului, Fekir a restabilit egalitatea în minutul 77, iar FC Barcelona a mai avut un gol anulat din cauza VAR-ului: de data aceasta, Robert Lewandowski a fost în locul lui Pedri.

Jocul a ajuns în prelungiri, iar Ansu Fati a marcat în minutul 93. Moron a redat șansele celor de la Real Betis, egalând catalanii pentru a doua oară în meciul de pe Stadionul „King Fahd International” din Riyadh.

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

© Copyright 2023 ioanaforjudge.com