Decizie surpriză în justiția britanică: Fotbalistul Benjamin Mendy a fost declarat nevinovat pentru șase acuzații de viol / Reacția clubului Manchester City – UPDATE – HotNews

  1. Decizie surpriză în justiția britanică: Fotbalistul Benjamin Mendy a fost declarat nevinovat pentru șase acuzații de viol / Reacția clubului Manchester City – UPDATE  HotNews
  2. Fotbalistul francez Benjamin Mendy, declarat nevinovat de şase violuri şi o agresiune sexuală. Urmează încă un proces  G4Media.ro
  3. Benjamin Mendy, fotbalistul „prădător sexual”, nu va face închisoare pe viață dintr-un motiv incredibil  Adevărul
  4. Acuzat de viol și agresiune sexuală, fotbalistul Benjamin Mendy riscă închisoarea pe viață  Libertatea
  5. Benjamin Mendy, găsit nevinovat de şase capete de acuzare de viol. Decizia şocantă a juraţilor britanici  Observator
  6. Vedeți vizualizarea În detaliu în Știri Google
Home » Decizie surpriză în justiția britanică: Fotbalistul Benjamin Mendy a fost declarat nevinovat pentru șase acuzații de viol / Reacția clubului Manchester City – UPDATE – HotNews

Red. Sport • HotNews.ro

Fotbalistul Benjamin Mendy de la Manchester City a fost găsit nevinovat de șase capete de acuzare de viol și unul de agresiune sexuală, anunță BBC News.

Benjamin MendyFoto: PA Images / Alamy / Alamy / Profimedia

Jurații nu au putut ajunge la un verdict în ceea ce privește o acuzație de viol și una de tentativă de viol, după un proces de aproape șase luni la Chester Crown Court, adaugă sursa citată.

Procurorul de caz a precizat că va solicita o rejudecare a ultimelor două capete de acuzare, notează AFP. Apărătorul internațional francez în vârstă de 28 de ani, suspendat de mai bine de un an de clubul său Manchester City, a fost judecat de la începutul lunii august la Chester Crown Court. El a fost acuzat de șapte violuri, o tentativă de viol și o agresiune sexuală și risca închisoare pe viață.

  • UPDATE 15:28 Mendy va fi rejudecat începând de pe 26 iunie pentru acuzațiile de viol și tentativă de viol pentru care un juriu nu a reușit să ajungă la o decizie. Judecătorul Steven Everett de la Chester Crown Court i-a spus vineri avocatului apărătorului lui Manchester City că o audiere preliminară va avea loc pe 27 ianuarie, înainte de un proces de două-trei săptămâni care va începe pe 26 iunie.

Reacția clubului Manchester City

Reacția clubului său: „Manchester City FC ia act de verdictul de astăzi de la Chester Crown Court, unde un juriu l-a găsit pe Benjamin Mendy nevinovat de șapte acuzații.

Juriul a rămas în impas în cazul a două acuzații, iar procesul s-a încheiat având în vedere că există chestiuni nesoluționate legate de acest caz, clubul nu este în măsură să facă alte comentarii în acest moment.”

>> Procesul fotbalistului Benjamin Mendy: Procurorul îl numeşte pe francez „violator în serie”

Câştigător al Cupei Mondiale 2018 cu echipa Franţei, Benjamin Mendy a petrecut mai bine de patru luni, din august 2021 până în ianuarie 2022, în arest preventiv. Eliberat la începutul lunii ianuarie, el a fost plasat sub supraveghere judiciară.

Internaţionalul francez joacă la Manchester City din 2017, când a venit de la Monaco, pentru suma de transfer de 52 de milioane de lire sterline.

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

© Copyright 2023 ioanaforjudge.com