Cyberpunk 2077 primește NVIDIA DLSS 3 – Adevărul

Cyberpunk 2077 primește NVIDIA DLSS 3  Adevărul

Home » Cyberpunk 2077 primește NVIDIA DLSS 3 – Adevărul

Cyberpunk 2077 a primit odată cu ultima actualizare NVIDIA DLSS 3, un spor de performanță care le permite gamerilor GeForce să experimenteze jocul cu fiecare setare și opțiune de ray tracing la maxim pentru cea mai bună calitate a imaginii, păstrând performanța ridicată.

Cyberpunk 2077 a venit drept benchmark pentru o nouă generație de gameri care se întreabă „dar poate rula Cyberpunk?”. Cyberpunk 2077 ar trebui inclus în fiecare benchmark de testare pentru plăci video și testat pentru a livra cea mai bună experiență – cu toate setările la maxim, ray tracing pornit și DLSS 3 pornit.

Noul patch aduce îmbunătățiri printre care se numără și îmbunătățiri de rețea pentru inteligența artificială pentru DLSS Frame Generation care să profite și mai mult de datele din motorul de jocuri, să îmbunătățească stabilitatea interfeței și calitatea imaginii în timpul mișcărilor rapide. Poți vedea un exemplu în acest video.

Cyberpunk 2077 este un joc care a definit următoarea generație de grafică în jocuri prin utilizarea DirectX Ray Tracing, o tehnică de iluminare care emulează modul în care lumina se reflect și se refractă în lumea reală, oferind astfel un mediu înconjurător mai realist decât ce se găsește în mod normal prin tehnici de iluminare statică în jocuri tradiționale.

Jocul folosește câteva tehnici de ray tracing pentru a randa un oraș imens la cel mai ridicat nivel de detaliu și oferă gamerilor o privire asupra viitorului gaming-ului pe PC. Versiunea curentă a jocului folosește umbre, reflexii, iluminare difuză și ocluzie ambientală, toate ray-traced. Dacă pornești setările „Psycho” din setările de ray tracing, vei vedea chiar și iluminare globală ray traced pe măsură ce lumina se reflect realist în timpul scenelor din joc.

Rezultatul este o experiență vizuală de gaming într-un cadru distopic futurist. Zgârie-nori care folosesc umbre subtile pentru a genera profunzime. Geamuri, oglinzi și băltoace cu reflexii precise. Districte din Night City care sunt pline de neoan – un efect extrem de important pentru estetica din Cyberpunk.

Cu ultimul patch pentru Cyberpunk 2077 și o placă video GeForce din seria 40, gamerii pot vedea o fracțiune din viitorul gaming-ului cu ajutorul inteligenței artificiale.

Adiția lui DLSS 3 pregătește scena pentru  Cyberpunk 2077 ‘Ray Tracing: Overdrive Mode’, un update viitor care va duce ray tracing-ul din joc la următorul nivel și va îmbunătăți semnificativ grafica deja bună.

‘Ray Tracing: Overdrive Mode’ va garanta că Cyberpunk 2077 este noul titlu pentru care se va pune întrebarea „dar poate rula?” mulți ani de acum, iar DLSS 3 este funcția cheie care oferă gamerilor cu o placă video GeForce seria 40 abilitatea de a răspunde cu „da”.

Și Dying Light Stay Human primește upgrade la NVIDIA DLSS 3 tot astăzi, 31.01.2023.

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

© Copyright 2023 ioanaforjudge.com