Cine este bărbatul care a omorât 10 oameni în timpul celebrării Anului Nou chinezesc. Atacatorul a fost… – Digi24

  1. Cine este bărbatul care a omorât 10 oameni în timpul celebrării Anului Nou chinezesc. Atacatorul a fost…  Digi24
  2. Cel puțin 10 morți în atacul din Los Angeles de festivalul dedicat Noului An chinezesc. Suspectul este în  STIRILEPROTV.RO
  3. SUA: Autorul atacului armat din Monterey Park a fost găsit mort/ El s-ar fi sinucis în duba la volanul căreia se afla  HotNews.ro
  4. UPDATE: Cel puțin 10 morți în atacul armat din California care a avut loc în timpul celebrării Anului Nou…  Digi24
  5. BREAKING: Atentat în California. S-a deschis focul în mulţimea de zeci de mii de persoane. Până acum sun  Ziarul Financiar
  6. Vedeți vizualizarea În detaliu în Știri Google
Home » Cine este bărbatul care a omorât 10 oameni în timpul celebrării Anului Nou chinezesc. Atacatorul a fost… – Digi24

Presupusul autor al unui atac armat din California, care a transformat o petrecere de Anul Nou Chinezesc într-un masacru soldat cu 10 morți și 10 răniți, a fost găsit mort, într-o dubă. Aparent s-ar fi sinucis. Bărbatul era urmărit de poliție.

„Suspectul a suferit răni prin împuşcare şi a fost declarat mort la faţa locului”, a declarat şeriful Robert Luna.

El a descris o urmărire a suspectului de către echipaje ale poliţiei, care s-a încheiat cu un foc tras din interiorul camionetei albe de către bărbatul care, astfel, s-a sinucis.

Atacatorul de origine asiatică, în vârstă de 72 de ani, a fost identificat drept Huu Can Tran. A fost singurul suspect, a spus Luna, adăugând că motivul atacului încă nu este cunoscut şi o anchetă este în desfăşurare.

Bărbatul a deschis focul la o sală de evenimente. A ucis cinci femei și cinci bărbați și a rănit cel puțin alți zece oameni. Arma folosită a fost un pistol cu o magazie de mare capacitate.

A fugit și, după 20 de minute, a intra cu pistolul în mână într-o altă sală de dans, din orașul vecin. Dar acolo oamenii au reușit să-i ia arma și nimeni nu a fost împușcat.

Urmărirea atacatorului, transmisă în direct de mai multe mass-media, s-a încheiat la aproximativ 40 de km de oraşul în care a avut loc tragedia, poliţiştii înconjurând vehiculul suspectului.

Poliţia s-a apropiat apoi cu mare prudenţă şi a descoperit cadavrul.

Preşedintele american Joe Biden a ordonat coborârea în bernă a steagurile clădirilor publice în onoarea victimelor.

Editor : M.B.

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

© Copyright 2023 ioanaforjudge.com