Cine e Alina Stoica, românca din Madrid de care ascultă orbeşte o armată de interlopi – Antena 3 CNN

  1. Cine e Alina Stoica, românca din Madrid de care ascultă orbeşte o armată de interlopi  Antena 3 CNN
  2. Cea mai temută infractoare care a terorizat Spania e româncă. O armată de interlopi o asculta orbește  Adevărul
  3. Vedeți vizualizarea În detaliu în Știri Google
Home » Cine e Alina Stoica, românca din Madrid de care ascultă orbeşte o armată de interlopi – Antena 3 CNN

O româncă stabilită în Spania controlează de ani de zile o reţea de prostituţie şi este şefă peste sute de interlopi. Românca le cerea prostituatelor şi proxeneţilor o taxă de protecţie de 200 de euro pe săptămână, iar cine nu plătea era bătut, sechestrat şi torturat.

Alina Stoica a devenit cunoscută ca „Regina Madridului”, după ce a moștenit de la iubitul ei, un cunoscut interlop, un adevărat imperiu al terorii pe care nu numai că l-a menţinut, ci l-a şi extins şi astfel a ajuns şefă peste o armată de interlopi.

Alina a fost iubita lui Dorel Hanea, un temut interlop român care a fost ucis în Mexic, în anul 2015. De atunci, românca a preluat imperiul din Madrid şi l-a dezvoltat, însă nu l-a uitat niciodată pe bărbatul pe care l-a iubit şi şi-a tatuat pe tot spatele imaginea acestuia.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Pe lângă taxe de protecţie, românca se ocupă, alături de armata de interlopi pe care o coordona, de o vastă reţea de proxenetism, având zeci de tinere care erau obligate să se prostitueze, multe dintre ele fiind românce.

Presa din Spania a scris că tinerele românce erau obligate să i se supună Alinei şi plăteau de fiecare dată taxa de protecţie săptămânală. „Eu sunt legea pe străzile astea”, obişnuia să le spună românca.

Source: antena3.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

© Copyright 2023 ioanaforjudge.com