Ce spune Răzvan Burleanu despre posibila schimbare a Legii Sportului – DigiSport

  1. Ce spune Răzvan Burleanu despre posibila schimbare a Legii Sportului  DigiSport
  2. Răzvan Burleanu, prima reacție după proiectul creat de Vasile Dâncu pentru CSA Steaua  Gazeta Sporturilor
  3. EDITORIAL ANDREI TRIFAN | Burleanu, reține: ProSport nu scrie ce-ți convine ție!  Prosport
  4. Răzvan Burleanu a anunțat ce salariu are la FRF  DigiSport
  5. Cât câștigă Răzvan Burleanu la Federația Română de Fotbal  Gazeta Sporturilor
  6. Vedeți vizualizarea În detaliu în Știri Google
Home » Ce spune Răzvan Burleanu despre posibila schimbare a Legii Sportului – DigiSport

  • Liga 2: Unirea DejOțelul, vineri, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: SepsiUniversitatea Craiova, vineri, 20:30, DGS 1

”Militarii” pot ajunge în prima divizie doar dacă Legea Sportului se va schimba în regim de urgență.

Răzvan Burleanu: ”Ai nevoie pe termen scurt de intervenția statului”

Prezent la emisiunea Fotbal Club, președintele Federației Române de Fotbal nu a vrut să dea un răspuns concret, atunci când a fost întrebat dacă este de acord cu promovarea echipei antrenate de Daniel Oprița.

Totuși, Răzvan Burleanu a dezvăluit că ar fi de acord ca statul să se implice doar în infrastructură, fotbal juvenil, academii de fotbal și educație. 

”Ar trebui să clarificăm aspectul acesta al promovării cluburilor de drept public. Lucrurile nu sunt atât de clare. CSA Steaua este un club de drept public, iar conform Legii Sportului nu poate intra în Liga Profesionistă. În momentul de față ai două posibilități de a ajunge în Liga 1: ori se modifică legea, ori se modifică forma de organizare.  

Federația era arătată cu degetul că de ce nu lăsăm un club în Liga 1. Ceea ce contează este să putem avea o dezbatere reală la ceea ce înseamnă rolul fotbalului în stat. În opinia mea, consider că statul trebuie să fie un partener puternic în dezvoltarea fotbalului. Economia de piață nu permite cluburilor noastre să ne luptăm cu echipele mari în acest moment.

Personal, ca președinte de Federație, nu ne poziționăm nici împotrivă, dar nici în favoarea (n.r. modificării Legii Sportului).

Ai nevoie pe termen scurt de intervenția statului, dar în cele patru direcții pe care le-am mai zis: infrastructură, academii, fotbal în școli și educație”, a declarat Răzvan Burlanu.

Reacția lui Marius Lăcătuș, după apariția proiectului pentru schimbarea Legii Sportului

Marius Lăcătuș le-a răspuns celor care au spus că prezența unui club departamental în prima ligă le aduce aminte de comunism.

”Pentru mine, important este că se discută acest lucru. Că se va rezolva din acest an, că se va rezolva la anul, depinde de timpul pe care îl vor aloca cei de acolo.

Sunt păreri pro și contra. Probabil unii nu sunt nostalgici după acea perioadă și nu știu ce rezultate s-au obținut. Sau nu au prins perioada aceea. Eu mă refer doar la rezultatele sportive, care au fost foarte bune.

Legat de faptul că Ministerul ar trebui să intre cu cineva într-o colaborare pentru a susține echipa, sunt de acord. Cred că ar fi oameni interesați”, a spus Marius Lăcătuș, la Fotbal Club, de la Digi Sport.

Etichete: csa steaua , liga 1 , burleanu


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Source: digisport.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

© Copyright 2023 ioanaforjudge.com