Antrenorul care ar urma să îi ia locul lui Leo Strizu la FCSB. A fost în staff-ul echipei la titlul câștigat în 2015 – DigiSport

  1. Antrenorul care ar urma să îi ia locul lui Leo Strizu la FCSB. A fost în staff-ul echipei la titlul câștigat în 2015  DigiSport
  2. Fotbalul românesc, de râsul curcilor: Dialog șocant la televizor, la început de 2023  Adevărul
  3. Editorial Tudor Samuilă: Strizu, Pintilii, FRF și tembela Lege a Sportului  Gazeta Sporturilor
  4. Ilie Dumitrescu se aștepta ca Leo Strizu să nu meargă în cantonamentul FCSB-ului! Care ar fi fost adevărata ”surpriză”  DigiSport
  5. Leo Strizu, out de la FCSB! Gigi Becali caută un nou antrenor! | ProSport News  ProSport
  6. Vedeți vizualizarea În detaliu în Știri Google
Home » Antrenorul care ar urma să îi ia locul lui Leo Strizu la FCSB. A fost în staff-ul echipei la titlul câștigat în 2015 – DigiSport

  • Cupa Ligii Angliei: Newcastle – Leicester, marți, 22:00, DGS 2

  • Cupa Ligii Angliei: Man. United – Charlton, marți, 22:00, DGS 1

Fostul secund al lui Costel Gâlcă este dorit la FCSB

Este vorba despre Dumitru Uzunea (45 de ani), fostul antrenor secund al lui Constantin Gâlcă (50 de ani) de la FCSB, Espanyol, Al-Taawoun, Al-Fayha, Vejle BK și Al-Hazem, anunță Spotmedia, care citează Pro TV. Totodată, Uzunea a mai fost la clubul lui Gigi Becali și la echipa secundă a clubului în perioada 2009-2011 și a mai pregătit reprezentativa U15 a României între anii 2013-2014.

Atuul lui Dumitru Uzunea este acela că deține licența PRO, astfel că va putea colabora cu Mihai Pintilii la FCSB. Rămâne de văzut dacă cele două părți vor ajunge la o înțelegere în perioada următoare, înainte de reînceperea Ligii 1 pe data de 2o ianuarie.

Cum vede Ilie Dumitrescu situația antrenorilor de la FCSB

Chiar Leo Strizu a fost cel care a anunțat că decizia ca el să rămână la București a fost luată de conducerea clubului.

Ilie Dumitrescu este de părere că Gigi Becali a apelat la ajutorul lui Leo Strizu doar pentru a respecta regulile impuse de FRF, iar antrenorul a fost de acord datorită unei relații apropiate pe care o are cu patronul de la FCSB, dar și cu Mihai Stoica.

Află dacă suntem cu adevărat mai aproape de construirea unei mașini a timpului de pe DIGI World și Digi Online, azi de la 21:55.

Așadar, specialistul Digi Sport consideră că nu a fost o surpriză faptul că Leo Strizu nu a mers alături de roș-albaștri în cantonamentul din Antalya.

De fapt, în opinia fostului mare fotbalist, era o surpriză dacă, în locul lui Strizu, ar fi lipsit Mihai Pintilii, antrenorul de facto de la FCSB.

Nu este o surpriză că Strizu nu a mers în cantonament. Strizu a fost adus pentru că are Licența PRO. Antrenor este Pintilii. Dacă nu pleca Pintilii în cantonament, era o problemă. El se ocupă de pregătire. Sunt probleme de interior. Este o relație veche între Gigi Becali, Mihai Stoica și Leo Strizu. Când am fost eu acolo, Strizu era antrenor la echipa a doua”, a declarat Ilie Dumitrescu la emisiunea Digi Sport Special.

Etichete: liga 1 , fcsb , dumitru uzunea , antrenor fcsb


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

© Copyright 2023 ioanaforjudge.com