Aflăm finala feminină de la Australian Open! Rybakina-Azarenka se joacă acum – Eurosport RO

  1. Aflăm finala feminină de la Australian Open! Rybakina-Azarenka se joacă acum  Eurosport RO
  2. Ultimul dans, cu trofeul pe masă! Tenismena care va juca finala la Australian Open înainte de a se…  Ziare.com
  3. Australian Open, semifinale. Elena Rybakina – Victoria Azarenka se joacă acum pentru un loc în marea finală  Fanatik.ro
  4. Azarenka își strigă durerea „Se împlinesc 10 ani de la cel mai negru moment din viața mea”  Eurosport RO
  5. Bucurie enormă pentru gazde la Australian Open. Calificare miraculoasă în finală VIDEO  Ziare.com
  6. Vedeți vizualizarea În detaliu în Știri Google
Home » Aflăm finala feminină de la Australian Open! Rybakina-Azarenka se joacă acum – Eurosport RO

Rybakina – Azarenka, acum, pe Eurosport 1

UPDATE | A început prima semifinală feminină, Rybakina – Azarenka.

Australian OpenPunct irepetabil în semifinala de dublu masculin, la Australian OpenACUM O ORĂ

UPDATE| Ştim finala masculină de dublu. Kyrgios şi Kokkinakis nu au putut participa pentru a-şi apăra titlul, din cauza accidentării lui Nick, dar un dublu din Australia are şansa să câştige competiţia. Hijkata/Kubler au trecut în semifinale de perechea Granollers/Zeballos şi va juca pentru trofeu contra dublului Jan Zielinski/Hugo Nys.

Ştirea iniţială

Semifinalele feminine de la Australian Open

Au mai rămas câte 6 meciuri de disputat pe cele două tablouri de la Australian Open. Joi dimineața sunt programate cele două semifinale de la feminin. O singură dată în istorie s-a mai întâmplat ca toate cele 4 semifinaliste de la Openul să provină din țări din centrul sau estul Europei. Este vorba de ediția din 2008, câștigată de Maria Sharapova (Rusia) în fața Anei Ivanovic (Serbia). Cele două au trecut în semifinale de Jelena Jankovic (Serbia) și Daniela Hantuchova (Slovacia).

Acest conținut vă este oferit de Vodafone.

Prima finalistă se va decide în urma duelului dintre Elena Rybakina și Viktoria Azarenka, care va începe la ora 10:30 și se va juca pe Rod Laver Arena. Ambele combatante au titluri de Grand Slam în palmares, dar sportiva din Belarus are mai multă experiență la Australian Open, ea cucerind acolo singurule ei trofee majore, în 2012 și 2013.

Rybakina s-a impus la Wimbledon 2022 și vizează al doilea titlu important din carieră, iar forma sa îi dă speranțe în acest sens. A eliminat-o la această ediție pe Iga Swiatek, liderul mondial, și pe Danielle Collins, finalista de anul trecut, în fața căreia a cedat și singurul set de până acum.

Azarenka și Rybakina s-au mai duelat o singură dată, anul trecut, la Indian Wells, când kazaha s-a impus cu 6-3, 6-4 în 16-mile de finală.

https://i.eurosport.com/2023/01/25/3535316.jpg

Australian Open 2023 | Sabalenka sau Linette vor juca în premieră o finală de Grand Slam

Cea de-a doua semifinală le va aduce față în față pe Aryna Sabalenka și Magda Linette. Bielorusa este singura jucătoare calificată în careul de ași care nu a cedat set pe parcurs. Cap de serie 5, aceasta este și cea mai bine clasată jucătoare în ierarhia WTA dintre semifinaliste. A 5-a jucătoare a lumii este obișnuită cu această fază în Grand Slam-uri, ea făcând semifinale în alte 3 rânduri până acum: la Wimbledon 2021 și la US Open 2021 și 2022.

Dacă prezența sa în fazele superioare de la Antipozi era oarecum de așteptat, nimeni nu anticipa parcursul de vis al Magdei Linette, sportivă aflată în premieră în semifinalele unui Grand Slam. De altfel, poloneza nu trecuse niciodată de turul 3 la un turneu major, deci prezența sa în semifinale este cu atât mai surprinzătoare.

Sabalenka și Linette nu sunt străine una de cealaltă. Cele două s-au mai duelat de două ori până în prezent și de fiecare dată s-a impus jucătoarea din Belarus, în meciuri fără istoric: 6-1, 6-3 la Tianjin (2018) și 6-2, 6-1 la Jocurile Olimpice de la Tokyo (2021). Așadar, Sabalenka pornește ca mare favorită, dar acest statut l-au avut și Kontaveit, Alexandrova, Garcia sau Pliskova, iar acestea s-au lovit ca de un zid de poloneza aflată în cel mai bun moment al carierei.

Partida dintre Sabalenka și Linette va începe imediat după prima semifinală, dar nu mai devreme de ora 12:00.

Australian Open se vede în perioada 16 – 29 ianuarie 2023 în direct pe canalele Eurosport, dar și pe aplicația Eurosport (Android și iOS). În plus, în aplicația Eurosport aveți acces la cele mai noi articole, știri și analize ale celor mai importante evenimente.

Australian OpenHijikata/Kubler – Granollers/Zeballos – Australian Open RezumatACUM 3 OREAustralian OpenChardy/Martin – Nys/Zielinski – Australian Open RezumatACUM 4 ORE

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

© Copyright 2023 ioanaforjudge.com