A înjunghiat cu maceta un nepalez la shaormeria Băneasa, apoi a venit la Poliţie însoţit de avocat. Ce – Observator

  1. A înjunghiat cu maceta un nepalez la shaormeria Băneasa, apoi a venit la Poliţie însoţit de avocat. Ce  Observator
  2. Atacatorul cu maceta de la shaormerie a fost identificat, dar încă nu a fost prins  Antena 3 CNN
  3. „Suntem ca în vestul salbatic”. Angajații unui fast food din București, atacați cu maceta de un client  STIRILEPROTV.RO
  4. Bărbatul care a înjunghiat angajatul unei șaormerii din București s-a predat și a fost reținut  Digi24
  5. Noi imagini exclusive de la atacul din shaormerie. Agresorul încă nu a fost prins  Antena 3 CNN
  6. Vedeți vizualizarea În detaliu în Știri Google
Home » A înjunghiat cu maceta un nepalez la shaormeria Băneasa, apoi a venit la Poliţie însoţit de avocat. Ce – Observator

Totul s-a petrecut joi seara, într-un fast-food din Sectorul 3 al Capitalei. Extrem de nervos, cu gluga trasă pe cap, atacatorul intră în local şi începe să ţipe. Câteva secunde mai târziu îl loveşte pe angajatul nepalez de la casă.

Filmul atacului din shaormeria Băneasa

Motivul? Shaorma pe care ar fi cumpărat-o soţia sa mai devreme nu ar fi fost bună. „Mi-ai dat carne stricată! Cheamă managerul! Acum să vină managerul! Eu am copil mic! Îi dau să mănânce ca să vomite? Nu vă e ruşine?”, se aude pe filmare. „A început să înjure, să agite mesele, să îi dea pe toţi la o parte. Colegii mei i-au justificat că ce i-au livrat, i-au livrat cum trebuie”, declară managerul shaormeriei. 

Sub o ploaie de înjurături, angajatul ripostează şi el. De aici încep scene de groază, derulate sub ochii clienţilor care aşteptau la coadă. Individul scoate o macetă, sare peste tejghea şi începe să-i fugărească pe angajaţi. Pe unul dintre ei îl prinde în bucătărie şi îl înjunghie. Un al doilea nepalez cade şi se loveşte la cap. Rămâne la pâmânt, până când o clientă îl ajută să se ridice. 

Pe acelaşi subiect

„I-a împins, i-a îmbrâncit, i-a lovit efectiv cu acea macetă, le-a spart capul. Pe unul dintre ei l-a aruncat peste tejghea, l-a lovit cu capul de pâmânt, omul a rămas două minute nemişcat”, spune managerul shaormeriei.

Bărbatul s-a predat. Ce pedeapsă riscă

După agresiune, bărbatul a fugit. „Potrivit unor surse, atacatorul ar locui în cartier. A doua zi după incident, soţia lui a venit să discute cu angajaţii şi patronul fast-food-ului în speranţa că va ajunge la o înţelegere cu ei”, transmite Cristina Filip, reporter Observator. 

Individul s-a ascuns de poliţişti aproape 48 de ore şi s-a dus la secţie însoţit de un avocat. Cei doi angajaţi răniţi sunt internaţi cu tăieturi şi lovituri la cap. Atacatorul riscă pentru fapta sa până la doi ani de închisoare.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Source: observatornews.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

© Copyright 2023 ioanaforjudge.com